AYBABA, BOLU’DA ŞİMŞEK’İ SÜPER LİGE İYİ HAZIRLIYOR

SPOR 04.07.2021 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1426+ kez okundu.
 

AYBABA, BOLU’DA ŞİMŞEK’İ SÜPER LİGE İYİ HAZIRLIYOR

Adana Demirspor, 26 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig için işi sıkı tutuyor.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın önerileri ile takımı ayağa kaldıracak mevkiler için önemli oyuncuları mavi-lacivertli renklere bağladı. Adana Demirspor Younes Belhanda ile 3 yıllık anlaşmanın ardından, Middlesbrough takımında forma giyen 28 yaşındaki Kongo Demokratik Cumhuriyeti uyruklu Britt Assombalonga ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu arada, mavi lacivertliler Süper Lig hazırlıklarına Bolu kampı ile  devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolculara, teknik, taktik ve kondisyon yüklemesi yapıyor. Teknik ekip, futbolcuların performansını adım adım takip ediyor.
Adana Demirspor, 26 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig için işi sıkı tutuyor.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın önerileri ile takımı ayağa kaldıracak mevkiler için önemli oyuncuları mavi-lacivertli renklere bağladı.

Adana Demirspor Younes Belhanda ile 3 yıllık anlaşmanın ardından, Middlesbrough takımında forma giyen 28 yaşındaki Kongo Demokratik Cumhuriyeti uyruklu Britt Assombalonga ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu arada, mavi lacivertliler Süper Lig hazırlıklarına Bolu kampı ile  devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolculara, teknik, taktik ve kondisyon yüklemesi yapıyor. Teknik ekip, futbolcuların performansını adım adım takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.