TURİZM GİRİŞİMCİLİĞİ EĞİTİMİ BAŞLIYOR

GÜNDEM 04.07.2021 - 17:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1786+ kez okundu.
 

TURİZM GİRİŞİMCİLİĞİ EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Turizm Girişimciliği Eğitim Programı başlatıyor. Başvurular, 23 Temmuz Cuma gününe kadar sürecek.
İŞTE O PROGRAM 26-31 Temmuz tarihleri arasında; turizm sektöründe yenilikçi ve kapsayıcı iş fikirlerinin olgunlaştırılmasına yönelik online Girişimcilik Eğitimleri,  3-6 Ağustos tarihleri arasında Fikir Geliştirme Atölyeleri, 9 Ağustos-10 Eylül tarihleri arası Bootcamp (derinlemesine eğitim), 13 Eylül ile 13 Ekim tarihleri arasında ise Mentorluk programları gerçekleştirilecek. 3 GİRİŞİMCİYE ÖDÜL VAR Çukurova Kalkınma Ajansı, bu program ile bölgede turizm sektöründe mikro girişimcilerin sayısının artırılmasını ve yeni hizmetlerin ortaya çıkmasının teşvik edilmesini planlıyor. Programı başarıyla tamamlayan girişimcilerin iş fikirleri de değerlendilerek en iyi 3 girişimciye ödül verilecek.
Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Turizm Girişimciliği Eğitim Programı başlatıyor. Başvurular, 23 Temmuz Cuma gününe kadar sürecek.

İŞTE O PROGRAM

26-31 Temmuz tarihleri arasında; turizm sektöründe yenilikçi ve kapsayıcı iş fikirlerinin olgunlaştırılmasına yönelik online Girişimcilik Eğitimleri,  3-6 Ağustos tarihleri arasında Fikir Geliştirme Atölyeleri, 9 Ağustos-10 Eylül tarihleri arası Bootcamp (derinlemesine eğitim), 13 Eylül ile 13 Ekim tarihleri arasında ise Mentorluk programları gerçekleştirilecek.

3 GİRİŞİMCİYE ÖDÜL VAR

Çukurova Kalkınma Ajansı, bu program ile bölgede turizm sektöründe mikro girişimcilerin sayısının artırılmasını ve yeni hizmetlerin ortaya çıkmasının teşvik edilmesini planlıyor. Programı başarıyla tamamlayan girişimcilerin iş fikirleri de değerlendilerek en iyi 3 girişimciye ödül verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.