Başkan Çağlar Kürkçüoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı

GÜNDEM 08.04.2024 - 10:40, Güncelleme: 08.04.2024 - 10:40 982+ kez okundu.
 

Başkan Çağlar Kürkçüoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kürkçüoğlu, mesajında, ülkemizdeki emeklilerin yaşadığı ekonomik zorluklara ve dünya genelinde barışın sağlanması ihtiyacına dikkat çekti.
"BAYRAMLAR, MUTLULUĞU PAYLAŞMA ZAMANIDIR" Kürkçüoğlu, "Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle bir arada olup mutluluğu paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel günlerden biridir. Ancak bu bayram, ekonomik sıkıntılar nedeniyle, özellikle emeklilerimiz için zor geçiyor. Bir zamanlar bayram şekerini kiloyla alırken, şimdi gram ile almak zorunda kalan vatandaşlarımızın yanındayız. Bu bayram, ülkemizdeki ekonomik zorlukların sona ermesini ve herkesin huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum," dedi. "DÜNYA ÇAPINDA BARIŞ VE ADALET" İlçe Başkanı ayrıca, "Dünya genelinde yaşanan savaşların ve özellikle Filistin'deki zulmün bir an önce son bulmasını diliyorum. Bayramın, insanlık için barış ve adaletin egemen olduğu yeni bir dönemin başlangıcına vesile olmasını temenni ediyorum," ifadelerini kullandı. "ADANALI VE YÜREĞİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM" Kürkçüoğlu, "Başta Adanalı ve Yüreğirli hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bayramın, ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini dilerim. İnşallah gelecek bayramları, daha iyi şartlarda, daha büyük bir mutlulukla kutlarız," diyerek mesajını sonlandırdı.
İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kürkçüoğlu, mesajında, ülkemizdeki emeklilerin yaşadığı ekonomik zorluklara ve dünya genelinde barışın sağlanması ihtiyacına dikkat çekti.

"BAYRAMLAR, MUTLULUĞU PAYLAŞMA ZAMANIDIR"

Kürkçüoğlu, "Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle bir arada olup mutluluğu paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel günlerden biridir. Ancak bu bayram, ekonomik sıkıntılar nedeniyle, özellikle emeklilerimiz için zor geçiyor. Bir zamanlar bayram şekerini kiloyla alırken, şimdi gram ile almak zorunda kalan vatandaşlarımızın yanındayız. Bu bayram, ülkemizdeki ekonomik zorlukların sona ermesini ve herkesin huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum," dedi.

"DÜNYA ÇAPINDA BARIŞ VE ADALET"

İlçe Başkanı ayrıca, "Dünya genelinde yaşanan savaşların ve özellikle Filistin'deki zulmün bir an önce son bulmasını diliyorum. Bayramın, insanlık için barış ve adaletin egemen olduğu yeni bir dönemin başlangıcına vesile olmasını temenni ediyorum," ifadelerini kullandı.

"ADANALI VE YÜREĞİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM"

Kürkçüoğlu, "Başta Adanalı ve Yüreğirli hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bayramın, ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini dilerim. İnşallah gelecek bayramları, daha iyi şartlarda, daha büyük bir mutlulukla kutlarız," diyerek mesajını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.