Başkan Sancak'tan futbolculara moral

SPOR 09.08.2023 - 10:13, Güncelleme: 09.08.2023 - 10:13 3923+ kez okundu.
 

Başkan Sancak'tan futbolculara moral

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Adana Demirspor, üçüncü ön eleme turunda Hırvatistan temsilcisi Osijek ile karşılaşıyor.
Adana Demirspor-Osijek Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor. Perşembe günü saat 20.00’de oynanacak mücadele öncesi antrenmanı Başkan Murat Sancak'ta izledi. Futbolcularla tek tek tokalaşarak gönüllerini alan Başkan Sancak'ın ziyareti oyunculara moral oldu. İLK MAÇTA İŞİ BİTİRMEK İSTİYOR Adana Demirspor, ikinci ön eleme turunda Romanya temsilcisi CFR Cluj’u saf dışı bıraktı. Deplasmanda 1-1 beraberlikle Adana’ya dönen Adana Demirspor, iç sahada rakibini 2-1 geçerek Osijek’in rakibi oldu. MACAR ZTE'Yİ ELEMİŞLERDİ Hırvat temsilcisi Osijek geçen sezonu 36 maçta 50 puan toplayarak 3. tamamladı. Osijek, 36 maçta 13 galibiyet ve 12 mağlubiyet alırken 11 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda 46 gol atarken, kalesinde 41 gol gördü. Osijek bu sezon Konferans liginde bir önceki turda Macar temsilcisi ZTE ile eşleşti ve karşılaşmalardan 1-0 ve 2-1'lik skorlarla galibiyet aldı ve turu geçti. Osijek'in kadro değeri 20,85 milyon Euro olurken, Adana Demirspor'un kadro değeri transfermarkt verilerine göre 41 milyon Euro.  TOMAS TÜRK FUTBOLUNU BİLİYOR Hırvat takımının teknik direktörü Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor ve Bucaspor formaları giyen Stjepan Tomas. Hırvat teknik adam Türkiye'de Gaziantepspor, Göztepe, Akhisarspor, Sivasspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de yardımcı teknik direktörlük yaparken, Antalyaspor, Göztepe ve Çaykur Rizespor'da ise teknik direktörlük görevi yaptı. Tomas geçen sezonun son 6 haftasında Osijek'in başına geçti ve 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Stjepan Tomas bu sezon 2 kez Avrupa ve 2 kez lig maçına çıkarken, bu maçların hepsini kazandı. 47 yaşındaki teknik adam çıktığı toplamda 10 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 22 gol atıp 11 gol yedi ve bu maçlarda genellikle 4-2-3-1 dizilişini tercih etti.  Osijek bu sezon ligde ilk maçında Slaven'i 6-1 yendi ve ikinci maçında ise Rudes'i 4-3 yenerek 6 puan aldı.
UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Adana Demirspor, üçüncü ön eleme turunda Hırvatistan temsilcisi Osijek ile karşılaşıyor.

Adana Demirspor-Osijek Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor. Perşembe günü saat 20.00’de oynanacak mücadele öncesi antrenmanı Başkan Murat Sancak'ta izledi.

Futbolcularla tek tek tokalaşarak gönüllerini alan Başkan Sancak'ın ziyareti oyunculara moral oldu.
İLK MAÇTA İŞİ BİTİRMEK İSTİYOR
Adana Demirspor, ikinci ön eleme turunda Romanya temsilcisi CFR Cluj’u saf dışı bıraktı. Deplasmanda 1-1 beraberlikle Adana’ya dönen Adana Demirspor, iç sahada rakibini 2-1 geçerek Osijek’in rakibi oldu.
MACAR ZTE'Yİ ELEMİŞLERDİ
Hırvat temsilcisi Osijek geçen sezonu 36 maçta 50 puan toplayarak 3. tamamladı. Osijek, 36 maçta 13 galibiyet ve 12 mağlubiyet alırken 11 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda 46 gol atarken, kalesinde 41 gol gördü. Osijek bu sezon Konferans liginde bir önceki turda Macar temsilcisi ZTE ile eşleşti ve karşılaşmalardan 1-0 ve 2-1'lik skorlarla galibiyet aldı ve turu geçti. Osijek'in kadro değeri 20,85 milyon Euro olurken, Adana Demirspor'un kadro değeri transfermarkt verilerine göre 41 milyon Euro. 
TOMAS TÜRK FUTBOLUNU BİLİYOR
Hırvat takımının teknik direktörü Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor ve Bucaspor formaları giyen Stjepan Tomas. Hırvat teknik adam Türkiye'de Gaziantepspor, Göztepe, Akhisarspor, Sivasspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de yardımcı teknik direktörlük yaparken, Antalyaspor, Göztepe ve Çaykur Rizespor'da ise teknik direktörlük görevi yaptı. Tomas geçen sezonun son 6 haftasında Osijek'in başına geçti ve 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Stjepan Tomas bu sezon 2 kez Avrupa ve 2 kez lig maçına çıkarken, bu maçların hepsini kazandı. 47 yaşındaki teknik adam çıktığı toplamda 10 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 22 gol atıp 11 gol yedi ve bu maçlarda genellikle 4-2-3-1 dizilişini tercih etti. 
Osijek bu sezon ligde ilk maçında Slaven'i 6-1 yendi ve ikinci maçında ise Rudes'i 4-3 yenerek 6 puan aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.