Birlikte başaracağız

DÜNYA 13.12.2023 - 12:40, Güncelleme: 13.12.2023 - 12:40 2122+ kez okundu.
 

Birlikte başaracağız

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan a. Adayı Cahit Öztok, “Herkesin ve her kesimin sesi olmaya devam edeceğim” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan a. Adayı Cahit Öztok,  “Herkesin ve her kesimin sesi olmaya devam edeceğim” dedi.   Birlikte başaracağız   MHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu geçtiğimiz günlerde Ankara genel merkezde yapan İş insanı Cahit Öztok, kentin etkin STK’larına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. TÜRK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cahit Öztok, ziyaretlerine Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar’ı ziyaret ederek başladı. Oldukça samimi havada geçen görüşmeden kısa bir değerlendirme yapan Cahit Öztok, emeğe ve alın terine önem verdiği ifade etti ve “Emekçi kesimin refah payının artmasında işveren kadar, sendikalara da büyük görevler düşüyor. Her şartta ve her platformda çalışan kesimin hakkını savunan sendikalarımız bu bağlamda önemli bir misyon üstleniyorlar” dedi. Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cahit Öztok’a çalışmalarında başarılar diledi. GAZETECİLERLE BULUŞTU İş insanı Cahit Öztok, ziyaretlerine Çukurova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek sürdürdü. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve gazetecilerle buluşan Öztok, yerel basının önemine dikkat çekti, yerel basının bulunduğu kentin kılcal damarını teşkil ettiğini söyledi. Yerel yönetimlerin basın-yayın organlarına yeterince destek vermesi gerektiğine dikkat çeken MHP Büyükşehir Belediye Başkan a.Adayı Cahit Öztok, “Bizim yönetimimizde yerel basının sorunlarının çözümü konusunda ciddi adımlar atacağız” ifadelerini kullandı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de nazik ziyaretleri için Cahit Öztok’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. SİZLER BİZİM BAŞTAÇIMIZSINIZ MHP Büyükşehir Belediye Başkan a.Adayı İş insanı Cahit Öztok, seri ziyaretlerinin devamında Adana Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt’u ziyaret etti. “Sizler bizim baş tacımızsınız’ ifadeleriyle konuşmasına başlayan Öztok, “Nerede bir şehit annesi ve yakını görsem yüreğim sızlar. Kınalı kuzularını, kutsal vatan savunmasında şehit veren siz değerli annelerin ve tüm yakınlarının borcu asla ödenmez. Sizler için ne yapsak azdır.  31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın gücüye Adana hizmet noktasında şaha kalkacak. Adana hizmete doyacak. Bunun yanında tüm STK’lar, Kamu yararına dernekler ve sizler, siz değerli Şehit Annelerimizin bir araya geldiği derneklerde bizlerin yönetiminde olan yerel yönetimlerden hak ettiği değeri alacak. Bundan asla şüpheniz olasın” diye konuştu. Adana Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt, nazik ziyaretleri için MHP Büyükşehir belediye Başkan a.Adayı Cahit Öztok’a teşekkür ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Kunt, seçim çalışmalarında Öztok’a başarılar diledi ve “Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.        
Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan a. Adayı Cahit Öztok, “Herkesin ve her kesimin sesi olmaya devam edeceğim” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan a. Adayı Cahit Öztok,  “Herkesin ve her kesimin sesi olmaya devam edeceğim” dedi.

 

Birlikte başaracağız

 

MHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu geçtiğimiz günlerde Ankara genel merkezde yapan İş insanı Cahit Öztok, kentin etkin STK’larına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

TÜRK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cahit Öztok, ziyaretlerine Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar’ı ziyaret ederek başladı. Oldukça samimi havada geçen görüşmeden kısa bir değerlendirme yapan Cahit Öztok, emeğe ve alın terine önem verdiği ifade etti ve “Emekçi kesimin refah payının artmasında işveren kadar, sendikalara da büyük görevler düşüyor. Her şartta ve her platformda çalışan kesimin hakkını savunan sendikalarımız bu bağlamda önemli bir misyon üstleniyorlar” dedi. Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cahit Öztok’a çalışmalarında başarılar diledi.

GAZETECİLERLE BULUŞTU

İş insanı Cahit Öztok, ziyaretlerine Çukurova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek sürdürdü. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve gazetecilerle buluşan Öztok, yerel basının önemine dikkat çekti, yerel basının bulunduğu kentin kılcal damarını teşkil ettiğini söyledi. Yerel yönetimlerin basın-yayın organlarına yeterince destek vermesi gerektiğine dikkat çeken MHP Büyükşehir Belediye Başkan a.Adayı Cahit Öztok, “Bizim yönetimimizde yerel basının sorunlarının çözümü konusunda ciddi adımlar atacağız” ifadelerini kullandı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de nazik ziyaretleri için Cahit Öztok’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

SİZLER BİZİM BAŞTAÇIMIZSINIZ

MHP Büyükşehir Belediye Başkan a.Adayı İş insanı Cahit Öztok, seri ziyaretlerinin devamında Adana Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt’u ziyaret etti. “Sizler bizim baş tacımızsınız’ ifadeleriyle konuşmasına başlayan Öztok, “Nerede bir şehit annesi ve yakını görsem yüreğim sızlar. Kınalı kuzularını, kutsal vatan savunmasında şehit veren siz değerli annelerin ve tüm yakınlarının borcu asla ödenmez. Sizler için ne yapsak azdır.  31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın gücüye Adana hizmet noktasında şaha kalkacak. Adana hizmete doyacak. Bunun yanında tüm STK’lar, Kamu yararına dernekler ve sizler, siz değerli Şehit Annelerimizin bir araya geldiği derneklerde bizlerin yönetiminde olan yerel yönetimlerden hak ettiği değeri alacak. Bundan asla şüpheniz olasın” diye konuştu.

Adana Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt, nazik ziyaretleri için MHP Büyükşehir belediye Başkan a.Adayı Cahit Öztok’a teşekkür ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Kunt, seçim çalışmalarında Öztok’a başarılar diledi ve “Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.