BÜYÜKÖZTÜRK ÇUKUROVA ADAYINI AÇIKLADI

GÜNDEM 14.02.2024 - 17:22, Güncelleme: 14.02.2024 - 17:26 1824+ kez okundu.
 

BÜYÜKÖZTÜRK ÇUKUROVA ADAYINI AÇIKLADI

İYİ Parti Çukurova Adayı Birol Büyüköztürk Adaylıktan Çekildi. Soner Çetin Aday Olacak.
Çukurova'da yerel seçimlerde adaylık süreci heyecan verici gelişmelere sahne olmaya devam ediyor. İYİ Parti'nin Çukurova Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Birol Büyüköztürk, beklenmedik bir kararla adaylıktan çekildiğini duyurdu.Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Büyüköztürk, "Değerli hemşehrilerim, biraz önce yerel yönetimler Başkanı sayın Burak Akburak beni arayarak, sayın genel başkanımız Çukurova'da Soner Çetin'i aday gösterecek diyerek durumu bildirmiştir. Bu sebeple benimle birlikte yol alan,emeği geçen herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Allah'a emanet olun. Selam ve saygılarımla." ifadelerine yer verdi. SİYASİ DENGELER DEĞİŞİYOR Bu gelişmenin ardından gözler, İYİ Parti'nin yeni adayı olarak Soner Çetin'e çevrildi. Çetin'in adaylığının resmi olarak açıklanması bekleniyor. İYİ Parti'de ilçe adaylarının belirlenmesi sonrasında Soner Çetin ve Akif Kemal Akay, partilerinden istifa ederek aday olacaklarının sinyalini vermişti. Çetin'in istifa ve adaylık açıklamalarıyla birlikte, parti içinde ve Çukurova'da siyasi dengelerin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.
İYİ Parti Çukurova Adayı Birol Büyüköztürk Adaylıktan Çekildi. Soner Çetin Aday Olacak.

Çukurova'da yerel seçimlerde adaylık süreci heyecan verici gelişmelere sahne olmaya devam ediyor. İYİ Parti'nin Çukurova Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Birol Büyüköztürk, beklenmedik bir kararla adaylıktan çekildiğini duyurdu.Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Büyüköztürk, "Değerli hemşehrilerim, biraz önce yerel yönetimler Başkanı sayın Burak Akburak beni arayarak, sayın genel başkanımız Çukurova'da Soner Çetin'i aday gösterecek diyerek durumu bildirmiştir. Bu sebeple benimle birlikte yol alan,emeği geçen herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Allah'a emanet olun. Selam ve saygılarımla." ifadelerine yer verdi.

SİYASİ DENGELER DEĞİŞİYOR
Bu gelişmenin ardından gözler, İYİ Parti'nin yeni adayı olarak Soner Çetin'e çevrildi. Çetin'in adaylığının resmi olarak açıklanması bekleniyor. İYİ Parti'de ilçe adaylarının belirlenmesi sonrasında Soner Çetin ve Akif Kemal Akay, partilerinden istifa ederek aday olacaklarının sinyalini vermişti. Çetin'in istifa ve adaylık açıklamalarıyla birlikte, parti içinde ve Çukurova'da siyasi dengelerin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.