ÇAĞLAYAN'DAN TAKIMINA ÖVGÜLER

DÜNYA 11.12.2023 - 12:38, Güncelleme: 11.12.2023 - 12:38 2512+ kez okundu.
 

ÇAĞLAYAN'DAN TAKIMINA ÖVGÜLER

TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulanan Bite×en Adana 1954 FK, deplasmanda İdaş Çatalcaspor'u 3-1 yenerek taraftarlarının yüzünü güldürdü.
Turuncu-Beyazlı ekip,  yakın takipçisi Muşspor'un 11 puan önünde lider durumda. Bite×en Adana 1954 FK'nın başarılı teknik adamı Adem Çağlayan,  İdaş Çatalcaspor önünde ortaya konulan futbol ve galibiyetin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik eden Çağlayan, "Her zaman yanımızda olan Başkanımız Menderes Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Ligde ilk yarının son maçında pazar günü saat 14.00'de Tarsus Şehir Stadında konuk edecekleri Nevşehir Belediye maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Çağlayan, "Bu müsabakayı da galibiyet ile kapatacağımıza canı gönülden inanıyoruz" şeklinde konuştu.
TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulanan Bite×en Adana 1954 FK, deplasmanda İdaş Çatalcaspor'u 3-1 yenerek taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Turuncu-Beyazlı ekip,  yakın takipçisi Muşspor'un 11 puan önünde lider durumda.

Bite×en Adana 1954 FK'nın başarılı teknik adamı Adem Çağlayan,  İdaş Çatalcaspor önünde ortaya konulan futbol ve galibiyetin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik eden Çağlayan, "Her zaman yanımızda olan Başkanımız Menderes Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ligde ilk yarının son maçında pazar günü saat 14.00'de Tarsus Şehir Stadında konuk edecekleri Nevşehir Belediye maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Çağlayan, "Bu müsabakayı da galibiyet ile kapatacağımıza canı gönülden inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.