Dr. Cengiz KURT ULUSLARARASI LIONS 118 U YÖNETİM ÇEVRESİ FEDERASYONU BAŞKANI SEÇİLDİ

EKONOMİ 01.05.2024 - 09:25, Güncelleme: 01.05.2024 - 09:25 1593 kez okundu.
 

Dr. Cengiz KURT ULUSLARARASI LIONS 118 U YÖNETİM ÇEVRESİ FEDERASYONU BAŞKANI SEÇİLDİ

Adana’da görkemli bir konvansiyon ve genel kurul ile Dr. Cengiz KURT Federasyon Başkanlığını Adana’ya taşıdı.
Türkiye’nin dört bir yanından kulüplerin delegelerin katılımı ile gerçekleşen Genel Kurula ve Galasına Karaisalı Belediye Başkan Yrd. Sn ALİ CAN ŞEKERCİ, Karataş Belediye Başkanı Sn. ALİ BEDRETTİN KARATAŞ, Çukurova Belediye Başkanı Sn. EMRAH KOZAY, Çiçek göndererek mazeret bildiren Seyhan Belediye Bşk. Sn. OYA TEKİN ile Adana Milletvekili Sn. Orhan SÜMER ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn ZEYDAN KARALAR katılım gösterdiler. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn ZEYDAN KARALAR Gala konuşması ile Türkiye’nin dört bir yanına Adananın samımı ev sahipliğine ve toplumsal projelerde ilimizin hazır olduğunu yeni seçilen kardeşimiz Dr. Cengiz KURT ile güzel projelerin hayata geçirileceğini ifade eden güçlü konuşması ile geceye damga vurdu. KURT konuşmasında , LİONS, Dünyada 200 ülkede, 47.000 Lions Kulübü,  yaklaşık 1.5 Milyon Lion; 1917 yılında kurulmuş 107 Yıllık karşılıksız hizmet eden ve Güçlü vakıflara sahip,1945’ten bu yana Birleşmiş Milletlerde daimi temsilcisi bulunan önemli bir ULUSLARARASI sivil toplum örgütüdür. Türkiye'de 300'den fazla Lions Kulübü ve Vakıfları ile  (Türk Kalp Vakfı, Altı Nokta Körler Vakfı, Türkiye Körler Vakfı, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK), Göz Nurunu Koruma Vakfı, Türk Böbrek Vakfı ve Hizmet Hastanesi, 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV), Bağımlılığı Engelleme, Mücadele ve Eğitim Vakfı (BEMEV), Anadolu Lions Diyabet Ve Rehabilitasyon Vakfı (ALDİVAK) vd.) Karşılıksız Hizmet Etmekte olduğunu belirtti. KURT ayrıca Dünya Lionlar’ın ve sahip oldukları Vakıfların depremde 11 ilimizde de destekleri olduğunu, Daha önce Uluslararası Başkanın Adana’ya geldiğini ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR ’ın gösterdiği ilgi ile Adana’yı çok sevdiklerini  ve Uluslararası Başkanın şuan LCİF VAKFI başkanı olduğu ve deprem nedeniyle bu bölgeye kaynak sağlandığını, bu kaynaklar ile deprem bölgesinde yaraların sarıldığını, Mezitli belediyesi ile birlikte Mersin Mezitli’de başlanan ve çok yakında Çukurova ilçesi  yüzüncüyıl bölgesinde Çukurova belediyesi paydaşlığı ile inşaatına başlanacak olan 1000 m2 oturum alanlı 2 katlı Lions sosyal merkezini Adanaya kazandıracaklarını bu sosyal tesiste Anaokulu, Kadın Çalışma Atölyeleri, kafe, Dinlenme Alanları gibi ile donatılacağı ve  dezavantajlı kardeşlerimize karşılıksız destek verileceği müjdesini verdi.   KURT diğer illerden katılan, Onur Kuruluna, Lions ve Leo kulüplerine, delegasyona, kabine görevlileri ile Leo ve Lionlara ve konuklara teşekkür ederek nerde bir ihtiyaç varsa orda olacağız ve karşılıksız hizmet edeceğiz diyerek teşekkür etti.   KURT’a  toplum lideri olması ve deprem sırasında aylarca sahada yaptığı çalışmaları belirtilerek  Lionlara için çok özel olan FAHRETTİN KERİM GÖKAY ve MELVİN JONES ödülleri takdim edildi. 
Adana’da görkemli bir konvansiyon ve genel kurul ile Dr. Cengiz KURT Federasyon Başkanlığını Adana’ya taşıdı.

Türkiye’nin dört bir yanından kulüplerin delegelerin katılımı ile gerçekleşen Genel Kurula ve Galasına Karaisalı Belediye Başkan Yrd. Sn ALİ CAN ŞEKERCİ, Karataş Belediye Başkanı Sn. ALİ BEDRETTİN KARATAŞ, Çukurova Belediye Başkanı Sn. EMRAH KOZAY, Çiçek göndererek mazeret bildiren Seyhan Belediye Bşk. Sn. OYA TEKİN ile Adana Milletvekili Sn. Orhan SÜMER ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn ZEYDAN KARALAR katılım gösterdiler. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn ZEYDAN KARALAR Gala konuşması ile Türkiye’nin dört bir yanına Adananın samımı ev sahipliğine ve toplumsal projelerde ilimizin hazır olduğunu yeni seçilen kardeşimiz Dr. Cengiz KURT ile güzel projelerin hayata geçirileceğini ifade eden güçlü konuşması ile geceye damga vurdu.

KURT konuşmasında ,

LİONS, Dünyada 200 ülkede, 47.000 Lions Kulübü,  yaklaşık 1.5 Milyon Lion; 1917 yılında kurulmuş 107 Yıllık karşılıksız hizmet eden ve Güçlü vakıflara sahip,1945’ten bu yana Birleşmiş Milletlerde daimi temsilcisi bulunan önemli bir ULUSLARARASI sivil toplum örgütüdür. Türkiye'de 300'den fazla Lions Kulübü ve Vakıfları ile  (Türk Kalp Vakfı, Altı Nokta Körler Vakfı, Türkiye Körler Vakfı, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK), Göz Nurunu Koruma Vakfı, Türk Böbrek Vakfı ve Hizmet Hastanesi, 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV), Bağımlılığı Engelleme, Mücadele ve Eğitim Vakfı (BEMEV), Anadolu Lions Diyabet Ve Rehabilitasyon Vakfı (ALDİVAK) vd.) Karşılıksız Hizmet Etmekte olduğunu belirtti. KURT ayrıca Dünya Lionlar’ın ve sahip oldukları Vakıfların depremde 11 ilimizde de destekleri olduğunu, Daha önce Uluslararası Başkanın Adana’ya geldiğini ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR ’ın gösterdiği ilgi ile Adana’yı çok sevdiklerini  ve Uluslararası Başkanın şuan LCİF VAKFI başkanı olduğu ve deprem nedeniyle bu bölgeye kaynak sağlandığını, bu kaynaklar ile deprem bölgesinde yaraların sarıldığını, Mezitli belediyesi ile birlikte Mersin Mezitli’de başlanan ve çok yakında Çukurova ilçesi  yüzüncüyıl bölgesinde Çukurova belediyesi paydaşlığı ile inşaatına başlanacak olan 1000 m2 oturum alanlı 2 katlı Lions sosyal merkezini Adanaya kazandıracaklarını bu sosyal tesiste Anaokulu, Kadın Çalışma Atölyeleri, kafe, Dinlenme Alanları gibi ile donatılacağı ve  dezavantajlı kardeşlerimize karşılıksız destek verileceği müjdesini verdi.

 

KURT diğer illerden katılan, Onur Kuruluna, Lions ve Leo kulüplerine, delegasyona, kabine görevlileri ile Leo ve Lionlara ve konuklara teşekkür ederek nerde bir ihtiyaç varsa orda olacağız ve karşılıksız hizmet edeceğiz diyerek teşekkür etti.

 

KURT’a  toplum lideri olması ve deprem sırasında aylarca sahada yaptığı çalışmaları belirtilerek  Lionlara için çok özel olan FAHRETTİN KERİM GÖKAY ve MELVİN JONES ödülleri takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.