"DÜNYA İÇİN BİR SAATİNİ VER"

GÜNDEM 25.03.2024 - 10:14, Güncelleme: 25.03.2024 - 10:14 723+ kez okundu.
 

"DÜNYA İÇİN BİR SAATİNİ VER"

Geleceğe Zaman Kazandırmak İçin Milyonlarca Kişi Harekete Geçti
 WWF'in İklim Krizi ve Doğa Kayıplarına Dikkat Çekmek İçin Düzenlediği Dünya Saati, Milyonları Bir Araya Getirdi! Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma mücadelesi, WWF'in öncülüğünde düzenlenen Dünya Saati etkinliği ile bir kez daha yükseldi. 23 Mart Cumartesi günü, "Dünya için bir Saatini Ver" çağrısıyla düzenlenen etkinlik, Türkiye genelinde milyonlarca insanın katılımıyla gerçekleşti. 190'dan fazla ülkede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Dünya Saati etkinliği kapsamında, anıtlar, kurumlar ve bireyler, 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatarak iklim krizine ve doğa kayıplarına dikkat çekti. Türkiye'de de WWF-Türkiye'nin liderliğinde birçok etkinlik düzenlendi. İstanbul'da Galatasaray Rams Park Stadyumu, Salt Galata, İstanbul Modern, Müze Gazhane ve daha birçok önemli mekanın ışıkları, bir saatliğine kapatılarak çevresel farkındalık oluşturuldu. "190'DAN FAZLA ÜLKEDE EŞ ZAMANLI ETKİNLİK" Panasonic Electric Works Türkiye'nin ana sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe, bireyler de online platform üzerinden çeşitli etkinliklere katılarak destek verdiler. 23 Mart günü, milyonlarca insan dünyanın dört bir yanında bir saatlerini ayırarak gezegenimizin geleceğine katkıda bulundu. Müze Gazhane'de gerçekleştirilen etkinliklerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yaban İstanbul programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Popapella Pop Korosu Dinletisi, doğa sunumları ve çocuklar için aktivitelerle katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı. WWF-Türkiye Genel Müdürü Ömür Kula ve İBB Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin'in yaptığı konuşmalarda, doğanın korunması ve iyileştirilmesi için kararlılık vurgulandı. Dünya Saati etkinliği, milyonlarca insanı bir araya getirerek, geleceğimize ışık olurken, doğanın korunması ve sürdürülebilir bir yaşam için mücadelede önemli bir adım attı.
Geleceğe Zaman Kazandırmak İçin Milyonlarca Kişi Harekete Geçti

 WWF'in İklim Krizi ve Doğa Kayıplarına Dikkat Çekmek İçin Düzenlediği Dünya Saati, Milyonları Bir Araya Getirdi! Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma mücadelesi, WWF'in öncülüğünde düzenlenen Dünya Saati etkinliği ile bir kez daha yükseldi. 23 Mart Cumartesi günü, "Dünya için bir Saatini Ver" çağrısıyla düzenlenen etkinlik, Türkiye genelinde milyonlarca insanın katılımıyla gerçekleşti. 190'dan fazla ülkede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Dünya Saati etkinliği kapsamında, anıtlar, kurumlar ve bireyler, 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatarak iklim krizine ve doğa kayıplarına dikkat çekti. Türkiye'de de WWF-Türkiye'nin liderliğinde birçok etkinlik düzenlendi. İstanbul'da Galatasaray Rams Park Stadyumu, Salt Galata, İstanbul Modern, Müze Gazhane ve daha birçok önemli mekanın ışıkları, bir saatliğine kapatılarak çevresel farkındalık oluşturuldu.

"190'DAN FAZLA ÜLKEDE EŞ ZAMANLI ETKİNLİK"
Panasonic Electric Works Türkiye'nin ana sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe, bireyler de online platform üzerinden çeşitli etkinliklere katılarak destek verdiler. 23 Mart günü, milyonlarca insan dünyanın dört bir yanında bir saatlerini ayırarak gezegenimizin geleceğine katkıda bulundu. Müze Gazhane'de gerçekleştirilen etkinliklerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yaban İstanbul programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Popapella Pop Korosu Dinletisi, doğa sunumları ve çocuklar için aktivitelerle katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı. WWF-Türkiye Genel Müdürü Ömür Kula ve İBB Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin'in yaptığı konuşmalarda, doğanın korunması ve iyileştirilmesi için kararlılık vurgulandı. Dünya Saati etkinliği, milyonlarca insanı bir araya getirerek, geleceğimize ışık olurken, doğanın korunması ve sürdürülebilir bir yaşam için mücadelede önemli bir adım attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.