"EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTTIRACAĞIZ"

GÜNDEM 27.03.2024 - 16:01, Güncelleme: 27.03.2024 - 16:01 1321+ kez okundu.
 

"EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTTIRACAĞIZ"

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana'da Eğitim Yöneticileriyle Buluştu
Adana'da gerçekleştirilen İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı'na katılan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yerel paydaşların ve meslektaşların görüşlerine büyük önem verdiklerini vurguladı. Bakan Tekin, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim politikalarının belirlenmesinde yerel yönetimlerle yakın işbirliği içinde olduklarını belirtti. Öğretmenler ve idarecilerle yapılan görüşmelerin sonuçlarını dikkate aldıklarını ifade eden Bakan Tekin, eğitim yatırımlarının belediyelerle işbirliği içinde gerçekleşmesinin önemine de değindi. Bakan Tekin, eğitimde kaliteyi artırmayı, öğretmenlerin toplumsal saygınlığını yükseltmeyi ve okulların itibarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.  "ANA DİL EĞİTİMİNDE YENİLİKLER İÇİNDEYİZ" Bakan Tekin, ayrıca çocukların pedagojik gelişimlerine zarar veren sosyal medya uygulamalarıyla ilgili tedbirler alacaklarını da sözlerine ekledi. Öğrenci ve ebeveyn ilişkilerinde randevu sistemini teşvik eden Bakan Tekin, ana dil eğitimi konusundaki önemli adımları da duyurdu. Bakanlık olarak çocukların sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklere katılımını teşvik ettiklerini ve bu kapsamda çocukların karnelerinde "sosyal etkinlik" başlığı altında bir bölümün olacağını ifade etti. Yerel yönetimlerle yapılan işbirliğine vurgu yapan Bakan Tekin, eğitim alanında atılacak adımların belediyelerle ortaklaşa planlanması gerektiğini belirtti. Eğitimde kalitenin artırılması ve çocukların gelişimine katkı sağlanması adına yapılan toplantının verimli geçtiği bildirildi.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana'da Eğitim Yöneticileriyle Buluştu

Adana'da gerçekleştirilen İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı'na katılan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yerel paydaşların ve meslektaşların görüşlerine büyük önem verdiklerini vurguladı. Bakan Tekin, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim politikalarının belirlenmesinde yerel yönetimlerle yakın işbirliği içinde olduklarını belirtti. Öğretmenler ve idarecilerle yapılan görüşmelerin sonuçlarını dikkate aldıklarını ifade eden Bakan Tekin, eğitim yatırımlarının belediyelerle işbirliği içinde gerçekleşmesinin önemine de değindi. Bakan Tekin, eğitimde kaliteyi artırmayı, öğretmenlerin toplumsal saygınlığını yükseltmeyi ve okulların itibarını artırmayı hedeflediklerini belirtti. 


"ANA DİL EĞİTİMİNDE YENİLİKLER İÇİNDEYİZ"

Bakan Tekin, ayrıca çocukların pedagojik gelişimlerine zarar veren sosyal medya uygulamalarıyla ilgili tedbirler alacaklarını da sözlerine ekledi. Öğrenci ve ebeveyn ilişkilerinde randevu sistemini teşvik eden Bakan Tekin, ana dil eğitimi konusundaki önemli adımları da duyurdu. Bakanlık olarak çocukların sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklere katılımını teşvik ettiklerini ve bu kapsamda çocukların karnelerinde "sosyal etkinlik" başlığı altında bir bölümün olacağını ifade etti. Yerel yönetimlerle yapılan işbirliğine vurgu yapan Bakan Tekin, eğitim alanında atılacak adımların belediyelerle ortaklaşa planlanması gerektiğini belirtti. Eğitimde kalitenin artırılması ve çocukların gelişimine katkı sağlanması adına yapılan toplantının verimli geçtiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.