Engelli basketçiler başarıyı yakaladı eğitimde de gönülleri fethetti!

EĞİTİM 20.09.2022 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2607+ kez okundu.
 

Engelli basketçiler başarıyı yakaladı eğitimde de gönülleri fethetti!

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesindeki bir ilkokulun 4 dersliği TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü’nce yenilendi. Engelli sporcular, tekerlekli sandalye üzerinde ellerinde boya fırçasıyla duvarları boyadı, “eğitime destekte biz de varız” dedi.    Adana’yı Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde temsil edecek TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü yönetici ve sporcuları, kendi aralarında topladıkları paralarla Sarıçam Aydınyurdu mahallesindeki ilkokulda 4 dersliği sil baştan yaptı.   Boyama çalışmalarına TEMSA Adana Engeliller Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, yöneticiler, sporcular, TEMSA Çalışma İlişkileri Müdürü Oğuz Özberk ile İdari İşler Sorumlusu Yusuf Filazi katıldı.  Okula boya malzemeleriyle giden engelli basketçiler Okul Müdürü İsmet Bulut, Muhtar Yusuf Aydınoğlu, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.    TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, antrenör İlker Yenigün’ün projesine destek vermekten büyük sevinç duyduklarını söyledi. Kocatürk, “Bir okulun güzelleşmesi için katkı koyan tüm sporcu ve yöneticilere teşekkür ederim. Bizim için büyük mutluluk oldu. Elbirliği ile başarılamayacak, yapılamayacak hiçbir şey yok” dedi.  Antrenör İlker Yenigün ise Sarıçam Aydınyurdu İlkokulunun ihtiyaçlarını belirlediklerini, güçlerinin yettiği kadar malzeme temin ederek boyamasına katkı koyduklarını anlattı. Yenigün, “Hepimiz için büyük bir değişiklik ve farkındalık oldu. Bize destek veren herkese en içten duygularımla teşekkür ederim” diye konuştu.  

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesindeki bir ilkokulun 4 dersliği TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü’nce yenilendi. Engelli sporcular, tekerlekli sandalye üzerinde ellerinde boya fırçasıyla duvarları boyadı, “eğitime destekte biz de varız” dedi. 

 

Adana’yı Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde temsil edecek TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü yönetici ve sporcuları, kendi aralarında topladıkları paralarla Sarıçam Aydınyurdu mahallesindeki ilkokulda 4 dersliği sil baştan yaptı.  


Boyama çalışmalarına TEMSA Adana Engeliller Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, yöneticiler, sporcular, TEMSA Çalışma İlişkileri Müdürü Oğuz Özberk ile İdari İşler Sorumlusu Yusuf Filazi katıldı. 


Okula boya malzemeleriyle giden engelli basketçiler Okul Müdürü İsmet Bulut, Muhtar Yusuf Aydınoğlu, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı. 

 


TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, antrenör İlker Yenigün’ün projesine destek vermekten büyük sevinç duyduklarını söyledi. Kocatürk, “Bir okulun güzelleşmesi için katkı koyan tüm sporcu ve yöneticilere teşekkür ederim. Bizim için büyük mutluluk oldu. Elbirliği ile başarılamayacak, yapılamayacak hiçbir şey yok” dedi. 


Antrenör İlker Yenigün ise Sarıçam Aydınyurdu İlkokulunun ihtiyaçlarını belirlediklerini, güçlerinin yettiği kadar malzeme temin ederek boyamasına katkı koyduklarını anlattı. Yenigün, “Hepimiz için büyük bir değişiklik ve farkındalık oldu. Bize destek veren herkese en içten duygularımla teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.