ERGİN: "BAYRAĞI YENİ ARKADAŞLARIMIZA DEVRETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ"

GÜNDEM 06.05.2024 - 10:12, Güncelleme: 06.05.2024 - 10:12 741 kez okundu.
 

ERGİN: "BAYRAĞI YENİ ARKADAŞLARIMIZA DEVRETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Eğitim-İş Adana 1 No'lu Şube 7. Dönem 3. Olağan Genel Kurulu Tamamlandı
Adana'nın eğitim camiasının önemli bir parçası olan Eğitim-İş Adana 1 No'lu Şube, 7. Dönem 3. Olağan Genel Kurulu'nu başarıyla tamamladı. Genel kurul, sendikanın gelecek stratejilerini belirleme ve yeni yönetimini seçme adına kritik bir platform olarak değerlendirildi. Divan Başkanlığını İrfan Irmak'ın üstlendiği genel kurula, deneyimli isimlerden oluşan Divan üyeleri Eren Özer, Mustafa Kaya ve Sinem Doğan'ın yanı sıra, önemli siyasi ve sendika temsilcileri de katıldı. CHP Milletvekili Orhan Sümer, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kütük, Genel Sağlık-İş Yönetiminden Musa Uğur, Ömer Biniçi ve Hisar Altunol gibi isimler, genel kurula destek verenler arasındaydı. GENİŞ KATILIM OLDU Ayrıca, Eğitim-İş Seyhan İlçe Başkanı Ercan Alptekin ve yönetimi, Eğitim-İş Yüreğir İlçe Başkanı Emel Göksu ve yönetim kurulu, Eğitim-İş Karataş İlçe Başkanı Adnan Elçi, önceki dönem Başkanları Mahmut Bayrak, Hüseyin Tamer ve Karataş yönetim kurulu, Eğitim-İş Yumurtalık İlçe Başkanı Aydın Özcan ve yönetim kurulu da genel kurula katılım gösterdi. Tüm adaylar, delegeler, iş yeri temsilcileri ve üyelerin yanı sıra, Eğitim-İş Adana 1 No'lu Şube'de 6. Dönemde görev alan yönetim kurulu üyeleri Aylin Koçoğlu, Selçuk Geçgel, Nursen Parsak, Emine Karataş, Talat Algan ve Bülent Donbaloğlu da genel kurula katılım gösterdi. ERGİN'DEN ATATÜRK İLKE VE DEĞERLERİNE BAĞLILIK Önceki dönem Eğitim-İş Adana 1 No'lu Şube Başkanı Seher Ergin, katılımcılara tek tek teşekkür ederek, sendikanın temel ilkelerine olan bağlılığını ve gelecek için duyduğu umudu dile getirdi. Ergin, "Gücünü her zaman Atatürk mirasından alan ve arkasında üyelerinin desteğini alarak bu yolda ilerleyen, bundan sonraki süreçte de bu ilkeler doğrultusunda siyasal konjonktür ne olursa olsun emin adımlarla devam edecek olan sendikamızın bir parçası olmaktan ve bayrağı yeni arkadaşlarımıza devretmekten mutluluk duyuyoruz. Eğitim-İş’in tam bağımsızlıktan yana, antiemperyalist tavrını, Cumhuriyetin kuruluş değerleri, Atatürk ilke ve inkılapları hassasiyetiyle birlikte laiklik mücadelesini kararlılık ile sürdüreceğine olan inanç ile sizleri selamlıyoruz" diye konuştu.
Eğitim-İş Adana 1 No'lu Şube 7. Dönem 3. Olağan Genel Kurulu Tamamlandı

Adana'nın eğitim camiasının önemli bir parçası olan Eğitim-İş Adana 1 No'lu Şube, 7. Dönem 3. Olağan Genel Kurulu'nu başarıyla tamamladı. Genel kurul, sendikanın gelecek stratejilerini belirleme ve yeni yönetimini seçme adına kritik bir platform olarak değerlendirildi. Divan Başkanlığını İrfan Irmak'ın üstlendiği genel kurula, deneyimli isimlerden oluşan Divan üyeleri Eren Özer, Mustafa Kaya ve Sinem Doğan'ın yanı sıra, önemli siyasi ve sendika temsilcileri de katıldı. CHP Milletvekili Orhan Sümer, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kütük, Genel Sağlık-İş Yönetiminden Musa Uğur, Ömer Biniçi ve Hisar Altunol gibi isimler, genel kurula destek verenler arasındaydı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Ayrıca, Eğitim-İş Seyhan İlçe Başkanı Ercan Alptekin ve yönetimi, Eğitim-İş Yüreğir İlçe Başkanı Emel Göksu ve yönetim kurulu, Eğitim-İş Karataş İlçe Başkanı Adnan Elçi, önceki dönem Başkanları Mahmut Bayrak, Hüseyin Tamer ve Karataş yönetim kurulu, Eğitim-İş Yumurtalık İlçe Başkanı Aydın Özcan ve yönetim kurulu da genel kurula katılım gösterdi. Tüm adaylar, delegeler, iş yeri temsilcileri ve üyelerin yanı sıra, Eğitim-İş Adana 1 No'lu Şube'de 6. Dönemde görev alan yönetim kurulu üyeleri Aylin Koçoğlu, Selçuk Geçgel, Nursen Parsak, Emine Karataş, Talat Algan ve Bülent Donbaloğlu da genel kurula katılım gösterdi.

ERGİN'DEN ATATÜRK İLKE VE DEĞERLERİNE BAĞLILIK

Önceki dönem Eğitim-İş Adana 1 No'lu Şube Başkanı Seher Ergin, katılımcılara tek tek teşekkür ederek, sendikanın temel ilkelerine olan bağlılığını ve gelecek için duyduğu umudu dile getirdi. Ergin, "Gücünü her zaman Atatürk mirasından alan ve arkasında üyelerinin desteğini alarak bu yolda ilerleyen, bundan sonraki süreçte de bu ilkeler doğrultusunda siyasal konjonktür ne olursa olsun emin adımlarla devam edecek olan sendikamızın bir parçası olmaktan ve bayrağı yeni arkadaşlarımıza devretmekten mutluluk duyuyoruz. Eğitim-İş’in tam bağımsızlıktan yana, antiemperyalist tavrını, Cumhuriyetin kuruluş değerleri, Atatürk ilke ve inkılapları hassasiyetiyle birlikte laiklik mücadelesini kararlılık ile sürdüreceğine olan inanç ile sizleri selamlıyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.