Fuzuli caddesine birkaç üst geçit yaptırılmalı

GÜNDEM 29.06.2021 - 16:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1571+ kez okundu.
 

Fuzuli caddesine birkaç üst geçit yaptırılmalı

Adana’da şehrin güneyini kuzeye bağlayan önemli çevre yollarından biri olan Fuzuli caddesi üzerinde üst geçit yapılması isteniyor.  Artan araç sayısına rağmen, önemli bağlantı yollarında yayaların karşıdan karşıya geçmesini kolaylaştıracak hiçbir düzenleme yapılmıyor.  Şehrin merkezi yerlerinden biri olan Reşatbey’den merkez Park’a geçmeyi sağlayan uzun bir cadde olan Fuzuli caddesinde yalnızca bir yerde yaya  ve sürücüler için alt geçit bulunuyor.  Ziraat Yük Mühendisi Mahir Arslan, “Fuzuli caddesinden merkez parka geçerken birçok yaralamalı trafik kazasına şahit oluyoruz. Bu cadde üzerinde birkaç yere mutlaka üst geçit ve alt geçit yaptırılmalı” diyor.

Adana’da şehrin güneyini kuzeye bağlayan önemli çevre yollarından biri olan Fuzuli caddesi üzerinde üst geçit yapılması isteniyor. 

Artan araç sayısına rağmen, önemli bağlantı yollarında yayaların karşıdan karşıya geçmesini kolaylaştıracak hiçbir düzenleme yapılmıyor. 
Şehrin merkezi yerlerinden biri olan Reşatbey’den merkez Park’a geçmeyi sağlayan uzun bir cadde olan Fuzuli caddesinde yalnızca bir yerde yaya  ve sürücüler için alt geçit bulunuyor. 
Ziraat Yük Mühendisi Mahir Arslan, “Fuzuli caddesinden merkez parka geçerken birçok yaralamalı trafik kazasına şahit oluyoruz. Bu cadde üzerinde birkaç yere mutlaka üst geçit ve alt geçit yaptırılmalı” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.