Genk maçına 1002 bilet

SPOR 21.08.2023 - 10:50, Güncelleme: 21.08.2023 - 10:50 4045+ kez okundu.
 

Genk maçına 1002 bilet

Adana Demirspor'un UEFA Konferans ligi üçüncü eleme turundaki rakibi Belçikalı rakibi KRC Genk oldu.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Genk Kulübüyle görüştüklerini ve 1002 bilet satın aldıklarını duyurdu. Sancak'ın, paylaşımı şöyle: "Genk kulübüyle görüştük,biletleri biz alacağız. Nasıl satılacağını bizim siteden bildireceğiz. Mecburi olarak 1002 adet bileti satın alıyoruz" TALEP YAĞDI Özellikle Avrupa'daki taraftarlar, Başkan Sancak'ın paylaşımının altına mesaj yazarak yoğun talepte bulundular. Avrupa Şimşekler Grubu'nun yanı sıra, Sivassporlular da @emre58yildirim hesabından mesaj yazarak bilet talebinde bulundu. Bazı taraftarlar ise bilet sayısının azlığından yakındı. Öte yandan, Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi ön elemeleri ile başlayan, Belçika Ligi (Pro Leauge) ikincisi Genk, İsviçre’nin Servette takımına elendi.
Adana Demirspor'un UEFA Konferans ligi üçüncü eleme turundaki rakibi Belçikalı rakibi KRC Genk oldu.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Genk Kulübüyle görüştüklerini ve 1002 bilet satın aldıklarını duyurdu.

Sancak'ın, paylaşımı şöyle:
"Genk kulübüyle görüştük,biletleri biz alacağız. Nasıl satılacağını bizim siteden bildireceğiz. Mecburi olarak 1002 adet bileti satın alıyoruz"
TALEP YAĞDI
Özellikle Avrupa'daki taraftarlar, Başkan Sancak'ın paylaşımının altına mesaj yazarak yoğun talepte bulundular. Avrupa Şimşekler Grubu'nun yanı sıra, Sivassporlular da @emre58yildirim hesabından mesaj yazarak bilet talebinde bulundu. Bazı taraftarlar ise bilet sayısının azlığından yakındı.
Öte yandan, Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi ön elemeleri ile başlayan, Belçika Ligi (Pro Leauge) ikincisi Genk, İsviçre’nin Servette takımına elendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.