Görgülü: Haddini bil Biden

GÜNDEM 29.04.2021 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2640+ kez okundu.
 

Görgülü: Haddini bil Biden

  AK Parti Adana İl AR-GE Başkan Yardımcısı, eğitimci Melih Ömer Görgülü, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın "1915 Olayları" hakkında tarihi belgelerle doğrulanması mümkün olmayan, diaspora lobilerinin baskısı ile iddaa ettiği  yakışıksız söylemi konusunda “Tanımıyoruz, kınıyoruz. Haddini bil Biden” dedi.   Görgülü, şu açıklamaları yaptı: Her yıl 24 Nisan günü geldiğinde, “Ermenilere soykırım yaptığımız” iddiası Türk düşmanları tarafından ısıtılıp önümüze getiriliyor. Bir takım Avrupa Parlementolarında ve ABD'de 1915 Olayları Türkiye'ye karşı Ermeni Tezini savunuyor. ABD Başkanı Joe Biden veya Avrupa Parlementoları, mahkeme başkanı gibi yani "Yargı" gibi karar alıyor.    Türk tarihinin geçmişinde propanda terimi olan sözde soykırım yoktur. Bizim tarihimiz şanla, şerefle doludur.  

 

AK Parti Adana İl AR-GE Başkan Yardımcısı, eğitimci Melih Ömer Görgülü, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın "1915 Olayları" hakkında tarihi belgelerle doğrulanması mümkün olmayan, diaspora lobilerinin baskısı ile iddaa ettiği  yakışıksız söylemi konusunda “Tanımıyoruz, kınıyoruz. Haddini bil Biden” dedi.

 

Görgülü, şu açıklamaları yaptı: Her yıl 24 Nisan günü geldiğinde, “Ermenilere soykırım yaptığımız” iddiası Türk düşmanları tarafından ısıtılıp önümüze getiriliyor. Bir takım Avrupa Parlementolarında ve ABD'de 1915 Olayları Türkiye'ye karşı Ermeni Tezini savunuyor. ABD Başkanı Joe Biden veya Avrupa Parlementoları, mahkeme başkanı gibi yani "Yargı" gibi karar alıyor. 

 

Türk tarihinin geçmişinde propanda terimi olan sözde soykırım yoktur. Bizim tarihimiz şanla, şerefle doludur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.