Gülen'in tüm mal varlığına el konuldu

GÜNDEM 12.08.2016 - 17:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1605+ kez okundu.
 

Gülen'in tüm mal varlığına el konuldu

    Adana'da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na imar yolsuzluğu yaparak kazanç sağladıkları iddiasıyla 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve firari olan Fethullah Gülen, Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu'nun tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.   TÜM AYRINTILAR BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR Ayrıca Adana’daki operasyonlar kapsamında F Tipi Cezaevi dahil 4 ayrı cezaevinde bazı memurların açığa alınmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile soruşturma derinleştirilince, örgütün cezaevlerindeki zincirinin ilk ipuçları da tek tek ortaya çıkmaya başladı. Örgütün, 'İçeride adamımız var' diyerek bazı çetelerle temas kurup bu çeteye mensup tutuklulara 'iyi bakılması, korunması' karşılığı bağış aldığı öne sürüldü. ADANA’DA ÜÇ HAKİM DAHA AÇAĞI ALINDI Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından da Adana’da 3 hakim ve savcı açığa alındı. HSYK 2. Dairesi, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından olağanüstü toplanarak, FETÖ üyesi hakim ve savcılar hakkındaki müfettiş raporunu görüşmüş, adli yargıda 2 bin 204 hakim ve savcıyı açığa almıştı. Adana’da Hakim Hatice Nur Ayaz, Cumhuriyet Savcıları Mehmet ayaz ve Kemal Çetin açığa alındı. Bu üç isim şimdi gözaltında.  İMAM’IN YAPTIKLARI ARAŞTIRILIYOR   Adana Adliyesi'nde 3 gün önce de  92 hakim ve savcı açığa alınmış, 68'i tutuklanmış, 6 hakim ve savcı hakkında da yakalama kararı çıkarılmıştı. Adliye personelinden ise 45 görevli gözaltına alınmıştı.Daha önce alınan bazı ifadelerden yola çıkan savcılık ve polis, şimdi FETÖ'nün 'cezaevleri imamı' ile geçmişte hangi kanunsuzlukları yaptığını ortaya çıkarmaya çalışıyor.    

 

 

Adana'da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na imar yolsuzluğu yaparak kazanç sağladıkları iddiasıyla 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve firari olan Fethullah Gülen, Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu'nun tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

 

TÜM AYRINTILAR BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR

Ayrıca Adana’daki operasyonlar kapsamında F Tipi Cezaevi dahil 4 ayrı cezaevinde bazı memurların açığa alınmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile soruşturma derinleştirilince, örgütün cezaevlerindeki zincirinin ilk ipuçları da tek tek ortaya çıkmaya başladı. Örgütün, 'İçeride adamımız var' diyerek bazı çetelerle temas kurup bu çeteye mensup tutuklulara 'iyi bakılması, korunması' karşılığı bağış aldığı öne sürüldü.

ADANA’DA ÜÇ HAKİM DAHA AÇAĞI ALINDI

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından da Adana’da 3 hakim ve savcı açığa alındı. HSYK 2. Dairesi, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından olağanüstü toplanarak, FETÖ üyesi hakim ve savcılar hakkındaki müfettiş raporunu görüşmüş, adli yargıda 2 bin 204 hakim ve savcıyı açığa almıştı. Adana’da Hakim Hatice Nur Ayaz, Cumhuriyet Savcıları Mehmet ayaz ve Kemal Çetin açığa alındı. Bu üç isim şimdi gözaltında.

 İMAM’IN YAPTIKLARI ARAŞTIRILIYOR

 

Adana Adliyesi'nde 3 gün önce de  92 hakim ve savcı açığa alınmış, 68'i tutuklanmış, 6 hakim ve savcı hakkında da yakalama kararı çıkarılmıştı. Adliye personelinden ise 45 görevli gözaltına alınmıştı.Daha önce alınan bazı ifadelerden yola çıkan savcılık ve polis, şimdi FETÖ'nün 'cezaevleri imamı' ile geçmişte hangi kanunsuzlukları yaptığını ortaya çıkarmaya çalışıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.