Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

GÜNDEM 12.08.2016 - 17:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2370+ kez okundu.
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 20 polis gözaltına alındı. Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 20 polis gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün emniyet teşkilatı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli ve aralarında şube müdürü, komiserlerin de bulunduğu 20 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce sorgulanan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Dün gözaltına alınan 1'i kadın 13 polisin de emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 20 polis gözaltına alındı.
Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 20 polis gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün emniyet teşkilatı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli ve aralarında şube müdürü, komiserlerin de bulunduğu 20 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce sorgulanan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Dün gözaltına alınan 1'i kadın 13 polisin de emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.