ESOB'TA KOSGEB KREDİLERİNE BAŞVURU İZDİHAMI...

GÜNDEM 15.12.2016 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1587+ kez okundu.
 

ESOB'TA KOSGEB KREDİLERİNE BAŞVURU İZDİHAMI...

KOSGEB TARAFINDAN "İŞLETME SERMAYESİ KREDİ FAİZ DESTEĞİ" PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE VERİ KAYITLARINI GÜNCELLEYEN YA DA YENİ KAYIT YAPTIRAN ESNAF VE SANATKARLARA DA VERİLECEK 50 BİN TL'LİK KREDİ İÇİN ADANA ESOB'A YOĞUN BAŞVURU YAPILIYOR.
Sözütek, bu fırsattan yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkarların bir an önce KOSGEB veri tabanına ücretsiz kayıt yaptırmalarını, varsa kayıtları güncellemeleri gerektiğinin altını ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK: "ESNAFIMIZ, KOSGEB DESTEĞİNDEN YARARLANSIN"    KOSGEB tarafından veri kayıtlarını güncelleyen ya da yeni kayıt yaptıran KOBİ'lere verilecek  "İşletme Sermayesi Kredi Faiz Desteği"'nden yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkarlar Adana ESOB'a yoğun başvuruda bulunuyor.   ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, 50 Bin TL'lik Kredi Faiz Desteği için KOSGEB Veri Tabanı'nda güncel kaydı bulunan ya da yeni kayıt yaptıran bütün KOBİ'lerin başvuru yapabileceklerini, alınacak kredilerin de 12 ay geri ödemesiz, toplamda 36 ay vadeyle (toplamda 48 ay) yapılacağını duyurdu.   Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan ve Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) kararları arasında yer alan destek paketine ilişkin KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer tarafından yapılan açıklamaya göre,  ülkemizde, yakın coğrafyamızda ve dünyada son dönemde yaşanan olaylar, iç ve dış kaynaklı gelişmeler nedeniyle sıkıntı yaşayan KOBİ’lerimize yönelik olarak ekonomik canlanmanın sağlanabilmesi amacıyla “İşletme Sermayesi Kredi Faiz Desteği” uygulaması planlandığını belirtti.   önemle çizerken, program kapsamında işletme başına sağlanacak ve üst limiti 50 bin lira olacak kredinin, bankalar üzerinden kullandırılacağını ve  kredinin faiz oranının tamamının KOSGEB tarafından karşılanacağını ifade etti.   Sözütek, "KOSGEB veri  tabanına kayıtlı, kayıtlarını güncelleyen ya da yeni kayıt yaptıran tüm esnaf ve sanatkarlarımız da devletimizin sağladığı faizsiz kredi imkanından yararlanabilecek. Bu açıdan, ihtiyacı olan esnaf ve sanatkarlarımızın Adana ESOB'a gelerek konuyla ilgili bilgi sahibi olmaları, gerekli evraklarını temin ederek 19 Aralık Aralık Pazartesi'nden itibaren de başvurularını yapmaları menfaatlerine olacaktır. İhtiyaç sahibi esnaf ve sanatkarlarımız KOSGEB desteğinden yararlansın"dedi.  
KOSGEB TARAFINDAN "İŞLETME SERMAYESİ KREDİ FAİZ DESTEĞİ" PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE VERİ KAYITLARINI GÜNCELLEYEN YA DA YENİ KAYIT YAPTIRAN ESNAF VE SANATKARLARA DA VERİLECEK 50 BİN TL'LİK KREDİ İÇİN ADANA ESOB'A YOĞUN BAŞVURU YAPILIYOR.

Sözütek, bu fırsattan yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkarların bir an önce KOSGEB veri tabanına ücretsiz kayıt yaptırmalarını, varsa kayıtları güncellemeleri gerektiğinin altını ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK:

"ESNAFIMIZ, KOSGEB DESTEĞİNDEN YARARLANSIN"

 

 KOSGEB tarafından veri kayıtlarını güncelleyen ya da yeni kayıt yaptıran KOBİ'lere verilecek  "İşletme Sermayesi Kredi Faiz Desteği"'nden yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkarlar Adana ESOB'a yoğun başvuruda bulunuyor.

 

ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, 50 Bin TL'lik Kredi Faiz Desteği için KOSGEB Veri Tabanı'nda güncel kaydı bulunan ya da yeni kayıt yaptıran bütün KOBİ'lerin başvuru yapabileceklerini, alınacak kredilerin de 12 ay geri ödemesiz, toplamda 36 ay vadeyle (toplamda 48 ay) yapılacağını duyurdu.

 

Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan ve Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) kararları arasında yer alan destek paketine ilişkin KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer tarafından yapılan açıklamaya göre,  ülkemizde, yakın coğrafyamızda ve dünyada son dönemde yaşanan olaylar, iç ve dış kaynaklı gelişmeler nedeniyle sıkıntı yaşayan KOBİ’lerimize yönelik olarak ekonomik canlanmanın sağlanabilmesi amacıyla “İşletme Sermayesi Kredi Faiz Desteği” uygulaması planlandığını belirtti.

 

önemle çizerken, program kapsamında işletme başına sağlanacak ve üst limiti 50 bin lira olacak kredinin, bankalar üzerinden kullandırılacağını ve  kredinin faiz oranının tamamının KOSGEB tarafından karşılanacağını ifade etti.

 

Sözütek, "KOSGEB veri  tabanına kayıtlı, kayıtlarını güncelleyen ya da yeni kayıt yaptıran tüm esnaf ve sanatkarlarımız da devletimizin sağladığı faizsiz kredi imkanından yararlanabilecek. Bu açıdan, ihtiyacı olan esnaf ve sanatkarlarımızın Adana ESOB'a gelerek konuyla ilgili bilgi sahibi olmaları, gerekli evraklarını temin ederek 19 Aralık Aralık Pazartesi'nden itibaren de başvurularını yapmaları menfaatlerine olacaktır. İhtiyaç sahibi esnaf ve sanatkarlarımız KOSGEB desteğinden yararlansın"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.