Seyhan’ın güvenliğine ‘FET֒ feshi

GÜNDEM 06.03.2017 - 16:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2326+ kez okundu.
 

Seyhan’ın güvenliğine ‘FET֒ feshi

    Seyhan İlçe Belediyesinde güvenlik hizmetlerini sağlayan firmanın faaliyet izni İçişleri Bakanlığı tarafından iptal edildi. ÖRGÜTLE BAĞLANTISI TESPİT EDİLDİ Ülke genelinde yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması  (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında söz konusu firmanın örgütle bağlantısı tespit edildi. Firmaya, iş yaptıkları tüm kurum ve kuruluşlardaki sözleşmelerinin feshi için tebligat gönderildi. GÜVENLİĞİ ZABITA SAĞLIYOR… Seyhan Belediyesi’nde güvenliği zabıta ekipleri sağlamaya başladı. Belediyede yeni bir ihale yapılıncaya kadar zabıtanın güvenlik hizmetine devam edeceği belirtiliyor. Bu arada Ezra, Aktan, Doğam Katı Atık ve Güvenlik ile Firas gibi belediyeye yakınlığıyla bilinen bu firmalardan birine yapılacak ilk ihalede güvenlik işinin verileceği konuşuluyor. MÜDÜR DE FETÖ’DEN TUTUKLANMIŞTI Daha önce de Seyhan Belediyesi Mali Hizetler Müdürü Nuran Baltacı da yine FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Seyhan Belediyesi’nin sözleşme feshinden doğan zararının karşılanıp karşılanmayacağı ise bilinmiyor. 

 

 

Seyhan İlçe Belediyesinde güvenlik hizmetlerini sağlayan firmanın faaliyet izni İçişleri Bakanlığı tarafından iptal edildi.

ÖRGÜTLE BAĞLANTISI TESPİT EDİLDİ

Ülke genelinde yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması  (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında söz konusu firmanın örgütle bağlantısı tespit edildi. Firmaya, iş yaptıkları tüm kurum ve kuruluşlardaki sözleşmelerinin feshi için tebligat gönderildi.

GÜVENLİĞİ ZABITA SAĞLIYOR…

Seyhan Belediyesi’nde güvenliği zabıta ekipleri sağlamaya başladı. Belediyede yeni bir ihale yapılıncaya kadar zabıtanın güvenlik hizmetine devam edeceği belirtiliyor. Bu arada Ezra, Aktan, Doğam Katı Atık ve Güvenlik ile Firas gibi belediyeye yakınlığıyla bilinen bu firmalardan birine yapılacak ilk ihalede güvenlik işinin verileceği konuşuluyor.

MÜDÜR DE FETÖ’DEN TUTUKLANMIŞTI

Daha önce de Seyhan Belediyesi Mali Hizetler Müdürü Nuran Baltacı da yine FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Seyhan Belediyesi’nin sözleşme feshinden doğan zararının karşılanıp karşılanmayacağı ise bilinmiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.