TUFANBEYLİ ESKKK'DE BAŞKAN SARDOĞAN FARKLI KAZANDI…

SİYASET 13.03.2017 - 11:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2621+ kez okundu.
 

TUFANBEYLİ ESKKK'DE BAŞKAN SARDOĞAN FARKLI KAZANDI…

  ADANA- Adana ESOB'a bağlı Tufanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar ile Şoförler Odası Başkanı Cuma Sardoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) 1.Bölge Birliği'ne bağlı Tufanbeyli ESKKK Olağan Mali Genel Kurulu ve Seçimleri'nden, Mevcut Başkan Cuma Sardoğan farklı zaferle çıktı…   Bakanlık Temsilcileri Mehmet Tanrıöver ve Harun Bakar'ın salonda yeterli çoğunluk sağlandığı yolundaki oluru üzerine, divan oluşturuldu.  Verilen teklifin kabulü üzerine 1.Bölge Birlik ve Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın divan başkanlığına,  Birlik Başkan Vekili, Düziçi ESKKK Başkanı Bahtiyar Namlı da başkan yardımcılığına seçildiler.   Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek'in de davetli olarak katıldığı genel kurulda, 1.Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarsus ESKKK Başkanı Mahmut Şahin, Saimbeyli Esnaf Odası ve ESKKK Başkanı Mustafa Ambarcı, Feke Esnaf Odası ve ESKKK Başkan Zürhan Kurt, Kozan Kunduracılar Esnaf Odası ve Sancaklı ESKKK Başkanı Yahya Ocak ile yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda ortak da hazır bulundu.   Divan Başkanı Muhammet Yalçın'ın daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız birlikte okundu. Ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, bilanço, gelir gider tablosu okunarak ortakların onayına sunuldu, oy çokluğuyla ibra edildi.   Ardından seçimlere geçildi.  Kapalı zarf usulü yapılan seçimde, mevcut Başkan Cuma Sardoğan ortaklardan 107 oy alırken, rakibi Rüstem Baytekin 66 oyda kaldı. Bu sonuçla, Başkan Sardoğan ortakların büyük çoğunluğunun desteğiyle başkanlığa yeniden seçildi.  Sardoğan'ın yönetim ve denetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu: Cuma Sardoğan, Ünsal Altunok, Kenan Birgin, Muzaffer Kıllı, Abdulkadir Ceylani Kurtman. Denetim kurulu: Mehmet Fatih Kınık, Murat Dokur. Birlik Üst Kurulu Üyeleri: Cuma Sardoğan, Ünsal Altunok.  

 

ADANA- Adana ESOB'a bağlı Tufanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar ile Şoförler Odası Başkanı Cuma Sardoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) 1.Bölge Birliği'ne bağlı Tufanbeyli ESKKK Olağan Mali Genel Kurulu ve Seçimleri'nden, Mevcut Başkan Cuma Sardoğan farklı zaferle çıktı…

 

Bakanlık Temsilcileri Mehmet Tanrıöver ve Harun Bakar'ın salonda yeterli çoğunluk sağlandığı yolundaki oluru üzerine, divan oluşturuldu.  Verilen teklifin kabulü üzerine 1.Bölge Birlik ve Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın divan başkanlığına,  Birlik Başkan Vekili, Düziçi ESKKK Başkanı Bahtiyar Namlı da başkan yardımcılığına seçildiler.

 

Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek'in de davetli olarak katıldığı genel kurulda, 1.Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarsus ESKKK Başkanı Mahmut Şahin, Saimbeyli Esnaf Odası ve ESKKK Başkanı Mustafa Ambarcı, Feke Esnaf Odası ve ESKKK Başkan Zürhan Kurt, Kozan Kunduracılar Esnaf Odası ve Sancaklı ESKKK Başkanı Yahya Ocak ile yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda ortak da hazır bulundu.

 

Divan Başkanı Muhammet Yalçın'ın daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız birlikte okundu. Ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, bilanço, gelir gider tablosu okunarak ortakların onayına sunuldu, oy çokluğuyla ibra edildi.

 

Ardından seçimlere geçildi.  Kapalı zarf usulü yapılan seçimde, mevcut Başkan Cuma Sardoğan ortaklardan 107 oy alırken, rakibi Rüstem Baytekin 66 oyda kaldı. Bu sonuçla, Başkan Sardoğan ortakların büyük çoğunluğunun desteğiyle başkanlığa yeniden seçildi.  Sardoğan'ın yönetim ve denetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Cuma Sardoğan, Ünsal Altunok, Kenan Birgin, Muzaffer Kıllı, Abdulkadir Ceylani Kurtman. Denetim kurulu: Mehmet Fatih Kınık, Murat Dokur. Birlik Üst Kurulu Üyeleri: Cuma Sardoğan, Ünsal Altunok.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.