ÇKHD SÖZLÜ ‘YÜ ADANA 2017- KADIN DOSTU BELEDİYE BAŞKANISEÇTİ

KÜLTÜR-SANAT 13.03.2017 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2594+ kez okundu.
 

ÇKHD SÖZLÜ ‘YÜ ADANA 2017- KADIN DOSTU BELEDİYE BAŞKANISEÇTİ

ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça yaptığı yazılı açıklamayla,  “ ADANA ÇOCUK VE KADIN HAKLARI DERNEĞİ  olarak ,1 yıldır sürdürdüğümüz ve 2017 YILI sonunda tamamlamayı hedeflediğimiz " BİLİNÇLİ KADINLA, BİLİNÇLİ AİLEYE VE BİLİNÇLİ TOPLUMA GEÇİŞ PROJEMİZE" ilk günden destek vererek Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Adana ilçelerindeki kadınlara ulaşmamızı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü yü 2017 ADANA- KADIN DOSTU Belediye Başkanı olarak seçtik ve 8 MART ta eşiyle birlikte  plaketini takdim ettik.   Projede proje ortağımız olan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeynep Cennet Ünal ve Kent Konseyi genel sekreteri Ekrem Aslan’a, proje gönüllü uzmanları Psikiyatr Şule Güney Sümbül ve Avukat Dilara Özuğur’a , YUMURTALIK ta YUM-DER, CEYHAN da YARDIMSEVENLER DERNEĞİ CEYHAN ŞB, KARATAŞ ta KADIN PLATFORMU, KARAİSALI daKARAİSALI BELEDİYESİ, YÜREĞİR de ADANA BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ, SARIÇAM da SARIÇAM BELEDİYESİ ne bize verdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Proje kapsamında2017 YILI SONUNA KADAR,  İMAMOĞLU, KOZAN, FEKE, SAİMBEYLİ, ALADAĞ VE TUFANBEYLİ İLÇELERİMİZE ULŞARAK KADINLARIMIZLA KUCAKLAŞACAĞIZ. BEN DEĞİL BİZ DİYEN ANLAYIŞLA EL ELE!

ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça yaptığı yazılı açıklamayla,  “ ADANA ÇOCUK VE KADIN HAKLARI DERNEĞİ  olarak ,1 yıldır sürdürdüğümüz ve 2017 YILI sonunda tamamlamayı hedeflediğimiz " BİLİNÇLİ KADINLA, BİLİNÇLİ AİLEYE VE BİLİNÇLİ TOPLUMA GEÇİŞ PROJEMİZE" ilk günden destek vererek Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Adana ilçelerindeki kadınlara ulaşmamızı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü yü 2017 ADANA- KADIN DOSTU Belediye Başkanı olarak seçtik ve 8 MART ta eşiyle birlikte  plaketini takdim ettik.

 

Projede proje ortağımız olan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeynep Cennet Ünal ve Kent Konseyi genel sekreteri Ekrem Aslan’a, proje gönüllü uzmanları Psikiyatr Şule Güney Sümbül ve Avukat Dilara Özuğur’a , YUMURTALIK ta YUM-DER, CEYHAN da YARDIMSEVENLER DERNEĞİ CEYHAN ŞB, KARATAŞ ta KADIN PLATFORMU, KARAİSALI daKARAİSALI BELEDİYESİ, YÜREĞİR de ADANA BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ, SARIÇAM da SARIÇAM BELEDİYESİ ne bize verdikleri destek için çok teşekkür ederiz.

Proje kapsamında2017 YILI SONUNA KADAR,  İMAMOĞLU, KOZAN, FEKE, SAİMBEYLİ, ALADAĞ VE TUFANBEYLİ İLÇELERİMİZE ULŞARAK KADINLARIMIZLA KUCAKLAŞACAĞIZ.

BEN DEĞİL BİZ DİYEN ANLAYIŞLA EL ELE!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.