Reşatbey Lions Kulübü’nden Anlamı İki Hizmet Birden

24.05.2017 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2190+ kez okundu.
 

Reşatbey Lions Kulübü’nden Anlamı İki Hizmet Birden

      Adana Reşatbey Lions Kulübü aynı hafta iki hizmeti birden gerçekleştir.     Önce Kenan Çetinel Ortaokulu’nun bahçe düzenlemesini için iki kamyon toprak,çiçekler,dizayn için boyalar getirtirken, ayrıca masalar,banklar, basketbol topları da temin ettiler.Bahçeyi güzelleştirirken renkli anlar yaşandı.       Daha sonra kulüp üyeleri, Adana Toki Köprülü Anadolu Lisesinde 300’ü Suriyeli 1500 öğrenciye, daha sonra ihtiyaç sahibi Türkmen ailelerin yaşadığı bir mahallede 200 aileye tavuklu pilav ve ayran dağıtımı yaptı.   Bu iki önemli hizmet sonrası konuşan dönem başkanı Ln.Berrin Gündüz, ‘‘İki önemli hizmeti bir haftaya sıkıştırdık,yorucu ama o kadar da keyifli geçen bir süre yaşadık.Dileriz öğrencilerimiz yaptığımız okul bahçesini korumaya devam ederler ayrıca gıda yardımında bize destek veren kulüp üyelerimize,Adonis Gıda sahibi Mustafa Zeki Ünal’a ve Casper VIA ya çok teşekkür ederiz.’’ Dedi. 

 

    Adana Reşatbey Lions Kulübü aynı hafta iki hizmeti birden gerçekleştir.

 

  Önce Kenan Çetinel Ortaokulu’nun bahçe düzenlemesini için iki kamyon toprak,çiçekler,dizayn için boyalar getirtirken, ayrıca masalar,banklar, basketbol topları da temin ettiler.Bahçeyi güzelleştirirken renkli anlar yaşandı.

 

    Daha sonra kulüp üyeleri, Adana Toki Köprülü Anadolu Lisesinde 300’ü Suriyeli 1500 öğrenciye, daha sonra ihtiyaç sahibi Türkmen ailelerin yaşadığı bir mahallede 200 aileye tavuklu pilav ve ayran dağıtımı yaptı.

 

Bu iki önemli hizmet sonrası konuşan dönem başkanı Ln.Berrin Gündüz, ‘‘İki önemli hizmeti bir haftaya sıkıştırdık,yorucu ama o kadar da keyifli geçen bir süre yaşadık.Dileriz öğrencilerimiz yaptığımız okul bahçesini korumaya devam ederler ayrıca gıda yardımında bize destek veren kulüp üyelerimize,Adonis Gıda sahibi Mustafa Zeki Ünal’a ve Casper VIA ya çok teşekkür ederiz.’’ Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.