BAŞKAN SÖZLÜ'YÜ YANLIŞ ANLADILAR!

GÜNDEM 07.06.2017 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2426+ kez okundu.
 

BAŞKAN SÖZLÜ'YÜ YANLIŞ ANLADILAR!

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana karpuzunu tanıtmak için ailesiyle birlikte iftar sonrasında kısa tanıtım filmi çekip sosyal medya hesabında yayınladığı gün, zabıta ekipleri karpuz satanları dövdü.
TEKME –TOKAT GİRİŞTİLER Adana’da Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, pazarın önünde pikapla satış yapan bir karpuzcuya tekme tokat girişti. Zabıta ekipleri, kendilerine tepki gösteren vatandaşlara saldırmaya da yeltendi.    SÖZLÜ TANITIRKEN OLDU Büyükşehir zabıtası Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı üzerindeki kapalı semt pazarı yanında karpuz satanlara saldırdığı sırada Başkan Hüseyin Sözlü ise sosyal medya hesabından Adana karpuzunun tanıtımını yapıyordu. KARPUZCUNUN BOĞAZINI SIKTI Zabıta amiri karpuzcunun boğazını sıkarken, vatandaşlar ise Adam hırsızlık mı yapsın” diye tepki gösterdi. Hızını alamayan zabıta olay yerine polis geldiği halde saldırmaya devam edince Polisler, “Biz buradayken neden saldırıyorsunuz?diye tepki gösterdi. “10 BİN LİRA CEZA YAZSIN” Zabıta ekiplerinin olayın ardından “Hal ekibini çağırın buna 10 bin lira ceza yazsın da görsün gününü” demesine ise vatandaşlar, “Bir kural varsa onu uygulayın, esnafa tekme tokat saldırmak ne oluyor” dedi.  SÖZLÜ’NÜN TANITIM FİLMİ Tanıtım fiminde Sözlü, kendi evinde eşi Zeynep Sözlü, oğlu ve yakınları ile birlikte sofrada, iftar açmak için bekliyor. Ezanın okunmasıyla birlikte Sözlü, eşine zeytin ikram edip, kendisi de iftarını açıyor. “GAZLI, MAZOTLU İÇECEK” Yemeğin sonuna doğru, Sözlü'nün oğlu annesinden kola istiyor. Yeğeni de kola isteyince Başkan müdahale ederek, "Yavrum bırakın şu gazlı, mazotlu içecekleri. Adana karpuzu çıktı" diyor. DAYAKTAN GEÇİRİLDİ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, daha sonra bıçakla, 'Ya Allah' diyerek karpuz kesip, dilimleri ailesine ikram ediyor ve “Adana’nın karpuzu her şeye değer" diyor. İşte o paylaşım yapıldığında ise kapruz satanlar dayaktan geçiriliyordu.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana karpuzunu tanıtmak için ailesiyle birlikte iftar sonrasında kısa tanıtım filmi çekip sosyal medya hesabında yayınladığı gün, zabıta ekipleri karpuz satanları dövdü.

TEKME –TOKAT GİRİŞTİLER

Adana’da Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, pazarın önünde pikapla satış yapan bir karpuzcuya tekme tokat girişti. Zabıta ekipleri, kendilerine tepki gösteren vatandaşlara saldırmaya da yeltendi.   

SÖZLÜ TANITIRKEN OLDU

Büyükşehir zabıtası Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı üzerindeki kapalı semt pazarı yanında karpuz satanlara saldırdığı sırada Başkan Hüseyin Sözlü ise sosyal medya hesabından Adana karpuzunun tanıtımını yapıyordu.

KARPUZCUNUN BOĞAZINI SIKTI

Zabıta amiri karpuzcunun boğazını sıkarken, vatandaşlar ise Adam hırsızlık mı yapsın” diye tepki gösterdi. Hızını alamayan zabıta olay yerine polis geldiği halde saldırmaya devam edince Polisler, “Biz buradayken neden saldırıyorsunuz?diye tepki gösterdi.

“10 BİN LİRA CEZA YAZSIN”

Zabıta ekiplerinin olayın ardından “Hal ekibini çağırın buna 10 bin lira ceza yazsın da görsün gününü” demesine ise vatandaşlar, “Bir kural varsa onu uygulayın, esnafa tekme tokat saldırmak ne oluyor” dedi. 

SÖZLÜ’NÜN TANITIM FİLMİ
Tanıtım fiminde Sözlü, kendi evinde eşi Zeynep Sözlü, oğlu ve yakınları ile birlikte sofrada, iftar açmak için bekliyor. Ezanın okunmasıyla birlikte Sözlü, eşine zeytin ikram edip, kendisi de iftarını açıyor.

“GAZLI, MAZOTLU İÇECEK”

Yemeğin sonuna doğru, Sözlü'nün oğlu annesinden kola istiyor. Yeğeni de kola isteyince Başkan müdahale ederek, "Yavrum bırakın şu gazlı, mazotlu içecekleri. Adana karpuzu çıktı" diyor.

DAYAKTAN GEÇİRİLDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, daha sonra bıçakla, 'Ya Allah' diyerek karpuz kesip, dilimleri ailesine ikram ediyor ve “Adana’nın karpuzu her şeye değer" diyor. İşte o paylaşım yapıldığında ise kapruz satanlar dayaktan geçiriliyordu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.