KİŞİYE ÖZEL ASANSÖRE MÜHÜR!

GÜNDEM 14.06.2017 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2533+ kez okundu.
 

KİŞİYE ÖZEL ASANSÖRE MÜHÜR!

NE RAHAT! Adana’da kuyumcuların ağırlıkta olduğu Hilal Han İş Merkezi’nde ortak kullanım alanı olan otoparka, zemin kattan iniş- çıkış için iki kuyumcunun yaptırdığı ‘kişiye özel’ kaçak asansörler ortaya çıktı.   ŞİKAYETÇİLER VARDI İş merkezinde, olası bir depremde büyük risk taşıyan bina kolonlarının kesilip tahrip edilmesi ve ‘kaçak’ asansörler için şikayetçi olanlar vardı. İş merkezinin otoparkında iki kuyumcunun 7-8 araçlık yerleri kendilerine tahsis ettiği iddiaları da yer alıyor.   ANA KAPI GİRİŞİ İş merkezinin ana kapı girişinde bazı işyerlerinin standartlara aykırı şekilde büyütme yaptıkları da ileri sürülüyordu. Şikayetlere rağmen, binada kolon kesilmesi ve ‘kişiye özel kaçak asansöre’ kulak tıkayan Seyhan Belediyesi, nihayet harekete geçti.   EGEMEN YAZDI, BASKIN YAPTILAR Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, İnşaat Kontrol Şubesi ekipleri, EGEMEN’de yer alan “Hilal Han’da kişiye özel asansör skandalı” başlıklı haber üzerine dün sabah Hilal Han’a baskın yaptı ve tutanakak tuttu.   ASANSÖRLER MÜHÜRLENDİ Ekipler burada, Şahap Nardalı’nın sahibi olduğu Şahap Kuyumculuk ile Efes Kuyumculuk’ta zeminden bodrum kata inen 2 asansör tespit etti. Asansörleri mühürleyen ekipler, kuyumculardan tapu, ruhsat ve eklerini üç güne kadar İnşaat kontrol Şubesi’ne getirmeleri istedi.      

NE RAHAT!

Adana’da kuyumcuların ağırlıkta olduğu Hilal Han İş Merkezi’nde ortak kullanım alanı olan otoparka, zemin kattan iniş- çıkış için iki kuyumcunun yaptırdığı ‘kişiye özel’ kaçak asansörler ortaya çıktı.

 

ŞİKAYETÇİLER VARDI

İş merkezinde, olası bir depremde büyük risk taşıyan bina kolonlarının kesilip tahrip edilmesi ve ‘kaçak’ asansörler için şikayetçi olanlar vardı. İş merkezinin otoparkında iki kuyumcunun 7-8 araçlık yerleri kendilerine tahsis ettiği iddiaları da yer alıyor.

 

ANA KAPI GİRİŞİ

İş merkezinin ana kapı girişinde bazı işyerlerinin standartlara aykırı şekilde büyütme yaptıkları da ileri sürülüyordu. Şikayetlere rağmen, binada kolon kesilmesi ve ‘kişiye özel kaçak asansöre’ kulak tıkayan Seyhan Belediyesi, nihayet harekete geçti.

 

EGEMEN YAZDI, BASKIN YAPTILAR

Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, İnşaat Kontrol Şubesi ekipleri, EGEMEN’de yer alan “Hilal Han’da kişiye özel asansör skandalı” başlıklı haber üzerine dün sabah Hilal Han’a baskın yaptı ve tutanakak tuttu.

 

ASANSÖRLER MÜHÜRLENDİ

Ekipler burada, Şahap Nardalı’nın sahibi olduğu Şahap Kuyumculuk ile Efes Kuyumculuk’ta zeminden bodrum kata inen 2 asansör tespit etti. Asansörleri mühürleyen ekipler, kuyumculardan tapu, ruhsat ve eklerini üç güne kadar İnşaat kontrol Şubesi’ne getirmeleri istedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.