ENGELLİYE YURTDIŞINDAN YARDIM ELİ

23.06.2017 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2515+ kez okundu.
 

ENGELLİYE YURTDIŞINDAN YARDIM ELİ

  GURBETÇİ HAYIRSEVER Adana’ya gelen bir gurbetçi, Dünya Sakatlar Derneği Genel Merkezi’ne 10 adet tekerlekli sandalye hediye etti. Dernek Genel Başkanı Halis Kassap, yaptığı açıklamada, 14 yıldan bu yana, hayırsever vatandaşların destekleriyle 6 bine yakın engelliye tekerlekli sandalye dağıttıkları söyledi.   “ENGELLİYE DESTEK OLMALI” Kassap, yurtdışından gelen bir gurbetçinin kendilerine başvurup tekerlekli sandalye hediye etmek istediğini anlattı. Adını vermek istemeyen gurbetçi, yardımdan dolayı mutlu olduğunu, imkanı olanların destek olmaları gerektiğini söyledi. Tekerlekli sandalye alanlar ise yardımdan dolayı teşekkür etti.  

 

GURBETÇİ HAYIRSEVER

Adana’ya gelen bir gurbetçi, Dünya Sakatlar Derneği Genel Merkezi’ne 10 adet tekerlekli sandalye hediye etti. Dernek Genel Başkanı Halis Kassap, yaptığı açıklamada, 14 yıldan bu yana, hayırsever vatandaşların destekleriyle 6 bine yakın engelliye tekerlekli sandalye dağıttıkları söyledi.

 

“ENGELLİYE DESTEK OLMALI”

Kassap, yurtdışından gelen bir gurbetçinin kendilerine başvurup tekerlekli sandalye hediye etmek istediğini anlattı. Adını vermek istemeyen gurbetçi, yardımdan dolayı mutlu olduğunu, imkanı olanların destek olmaları gerektiğini söyledi. Tekerlekli sandalye alanlar ise yardımdan dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.