Çok tahıllı ekmek üretmenin pratik yolu

SAĞLIK-YAŞAM 11.08.2017 - 12:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1837+ kez okundu.
 

Çok tahıllı ekmek üretmenin pratik yolu

  Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi’nin farklı un tipleri, tahıl ve çekirdeklerle zenginleştirilmiş içeriği ile fırıncılar vazgeçilemeyecek lezzette ekmek ve unlu mamuller sunuyor. Kullanıma hazır ve oldukça pratik bir karışım olan Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi ile ekmek üreticileri hem vakitten hem de maliyetten tasarruf ediyor.     Çeşit ekmek üretiminin en büyük yardımcısı Inventis, miks serisine yepyeni bir ürün daha ekledi. Yeni karışım Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi ile fırıncılar birçok farklı hammaddeyi temin etme ve karıştırma zahmetinden kurtularak zaman ve maliyet tasarrufu sağlarken, katma değerli ve zengin içerikli lezzetleri de kolaylıkla sunabiliyor.     Kullanımı gecikmeli fermantasyon, donuk ürün tekniği gibi farklı üretim tekniklerine de uygun olan karışımın içeriği, buğday, yulaf ve çavdar gibi birbirinden farklı un tipleri, keten tohumu, ay çekirdeği ve diğer yağlı tohumlar içerdiğinden oldukça zengin.   Maya konusunda global referans Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi’ne sadece su, tuz ve maya ekleyerek tadı, kokusu ve görüntüsü ile fark yaratan lezzetleri üretebilmek çok pratik.   Bilgi için: Contactplus+ İletişim Hizmetleri Sevilay Çoban sevilayc@contactplus.com.tr Tel:      0(212) 229 76 26 Faks:   0(212) 229 95 25     Lesaffre hakkında: 160 yılı aşkın tecrübesi, dünya üzerinde 5 kıtaya yayılmış üretim tesisleri ve kaliteli ürünleriyle maya endüstrisinde global referans olan Lesaffre, Türkiye pazarında önemli bir yere sahip. Türk fırıncılık sektörünün ana oyuncularından biri olan Lesaffre Turquie; Özmaya, Lesafmaya, Pulso, Inventis, Livendo, Safmill, Hasmaya, Canmaya ve Topmix markalarıyla fırıncılık sektörü için profesyonel maya çeşitleri, ekmek geliştiriciler, ekmek miksleri, mayalı hazır karışımlar ve diğer fırıncılık maddeleri, Yuva markasıyla ise ev kullanımına yönelik ürünler üretiyor. Adana, Amasya ve Lüleburgaz’da üretim tesisleri bulunan Lesaffre Turquie, ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra 80’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi sertifikaları ile kalite ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi belgeleyen Lesaffre Turquie, çalışanlarının gelişimi ve AR-GE faaliyetlerinin yanında, çevreye ve topluma karşı sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için de ciddi yatırımlar gerçekleştiriyor. 

 

Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi’nin farklı un tipleri, tahıl ve çekirdeklerle zenginleştirilmiş içeriği ile fırıncılar vazgeçilemeyecek lezzette ekmek ve unlu mamuller sunuyor. Kullanıma hazır ve oldukça pratik bir karışım olan Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi ile ekmek üreticileri hem vakitten hem de maliyetten tasarruf ediyor.  

 

Çeşit ekmek üretiminin en büyük yardımcısı Inventis, miks serisine yepyeni bir ürün daha ekledi. Yeni karışım Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi ile fırıncılar birçok farklı hammaddeyi temin etme ve karıştırma zahmetinden kurtularak zaman ve maliyet tasarrufu sağlarken, katma değerli ve zengin içerikli lezzetleri de kolaylıkla sunabiliyor.  

 

Kullanımı gecikmeli fermantasyon, donuk ürün tekniği gibi farklı üretim tekniklerine de uygun olan karışımın içeriği, buğday, yulaf ve çavdar gibi birbirinden farklı un tipleri, keten tohumu, ay çekirdeği ve diğer yağlı tohumlar içerdiğinden oldukça zengin.

 

Maya konusunda global referans Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi’ne sadece su, tuz ve maya ekleyerek tadı, kokusu ve görüntüsü ile fark yaratan lezzetleri üretebilmek çok pratik.

 

Bilgi için:

Contactplus+ İletişim Hizmetleri

Sevilay Çoban

sevilayc@contactplus.com.tr

Tel:      0(212) 229 76 26

Faks:   0(212) 229 95 25

 

 

Lesaffre hakkında:

160 yılı aşkın tecrübesi, dünya üzerinde 5 kıtaya yayılmış üretim tesisleri ve kaliteli ürünleriyle maya endüstrisinde global referans olan Lesaffre, Türkiye pazarında önemli bir yere sahip. Türk fırıncılık sektörünün ana oyuncularından biri olan Lesaffre Turquie; Özmaya, Lesafmaya, Pulso, Inventis, Livendo, Safmill, Hasmaya, Canmaya ve Topmix markalarıyla fırıncılık sektörü için profesyonel maya çeşitleri, ekmek geliştiriciler, ekmek miksleri, mayalı hazır karışımlar ve diğer fırıncılık maddeleri, Yuva markasıyla ise ev kullanımına yönelik ürünler üretiyor.

Adana, Amasya ve Lüleburgaz’da üretim tesisleri bulunan Lesaffre Turquie, ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra 80’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi sertifikaları ile kalite ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi belgeleyen Lesaffre Turquie, çalışanlarının gelişimi ve AR-GE faaliyetlerinin yanında, çevreye ve topluma karşı sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için de ciddi yatırımlar gerçekleştiriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.