AKSA Jeneratör Çorlu Tarımtech Fuarı’nda Sektör Profesyonelleriyle Buluştu

GÜNDEM 11.08.2017 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1674+ kez okundu.
 

AKSA Jeneratör Çorlu Tarımtech Fuarı’nda Sektör Profesyonelleriyle Buluştu

  Türkiye’nin lider jeneratör markası AKSA Jeneratör, 2-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Çorlu Tarımtech Fuarı’na katıldı.   Dünyanın ilk beş jeneratör üreticisinden biri olan AKSA Jeneratör 2-6 Ağustos tarihleri arasında Çorlu Yeni Fuar Alanı’nda gerçekleşen 10. Çorlu Tarımtech 2017 Fuarı’na katıldı. Fuarda tarım, hayvancılık, tohum, meyvecilik, sulama ve seracılık teknolojileri, traktör ve ekipmanları, depolama sistemleri, soğutma, havalandırma teknolojileri alanındaki yenilikler tanıtıldı. Fuarda, kesintisiz enerji için sunduğu ürün ve hizmetleri sergileyen AKSA Jeneratör, tarım ve hayvancılık sektörünün profesyonelleriyle de kontak kurma fırsatı yakaladı.     Fuara ilişkin konuşan Aksa Jeneratör Ceo’su Alper Peker, “Geçtiğimiz aylarda ofisimizi de açtığımız Çorlu başta olmak üzere tüm Trakya bölgesi büyük bir potansiyele sahip. Gelişime açık bu pazarın en önemli fuarlarından biri olan Çorlu Tarımtech’te tarım ve hayvancılık sektörü için sunduğumuz çözümleri ve hizmetleri aktarma fırsatını yakaladık. Enerjinin büyük önem taşıdığı bu sektörün profesyolleriyle bir araya geldiğimiz fuar, çok başarılı geçti. Farklı sektörlerde ve pazarlarda müşterilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.     AKSA Jeneratör Hakkında: 1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin %50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 14 ofisi ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.    

 

Türkiye’nin lider jeneratör markası AKSA Jeneratör, 2-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Çorlu Tarımtech Fuarı’na katıldı.

 

Dünyanın ilk beş jeneratör üreticisinden biri olan AKSA Jeneratör 2-6 Ağustos tarihleri arasında Çorlu Yeni Fuar Alanı’nda gerçekleşen 10. Çorlu Tarımtech 2017 Fuarı’na katıldı. Fuarda tarım, hayvancılık, tohum, meyvecilik, sulama ve seracılık teknolojileri, traktör ve ekipmanları, depolama sistemleri, soğutma, havalandırma teknolojileri alanındaki yenilikler tanıtıldı. Fuarda, kesintisiz enerji için sunduğu ürün ve hizmetleri sergileyen AKSA Jeneratör, tarım ve hayvancılık sektörünün profesyonelleriyle de kontak kurma fırsatı yakaladı.  

 

Fuara ilişkin konuşan Aksa Jeneratör Ceo’su Alper Peker, “Geçtiğimiz aylarda ofisimizi de açtığımız Çorlu başta olmak üzere tüm Trakya bölgesi büyük bir potansiyele sahip. Gelişime açık bu pazarın en önemli fuarlarından biri olan Çorlu Tarımtech’te tarım ve hayvancılık sektörü için sunduğumuz çözümleri ve hizmetleri aktarma fırsatını yakaladık. Enerjinin büyük önem taşıdığı bu sektörün profesyolleriyle bir araya geldiğimiz fuar, çok başarılı geçti. Farklı sektörlerde ve pazarlarda müşterilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

AKSA Jeneratör Hakkında:

1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin %50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 14 ofisi ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.