‘KAÇAK’ SPOR SALONU İLE SÖZLÜ İLAN PANOSUNDA!

GÜNDEM 22.08.2017 - 14:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2025+ kez okundu.
 

‘KAÇAK’ SPOR SALONU İLE SÖZLÜ İLAN PANOSUNDA!

  GÖRÜCÜYE ÇIKTI Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nce 18,5 milyon TL harcanarak yaptırılan ancak Adana 3. İdare Mahkemesi’nin yapıma imkân tanıyan Meclis kararını iptal etmesiyle ‘kaçak’ duruma düşen Atatürk Spor Salonu görücüye çıktı! YEŞİL ALAN AÇACAK  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 12 yatırım arasındaki  ‘kaçak’ spor salonuyla şehrin bir köşesinden diğerine ilan panolarında yer aldı. Spor salonu için Büyükşehir Belediyesi’nin ya aynı bölgede yeşil alan açması, ya da salonu yıkması gerekiyor.

 

GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nce 18,5 milyon TL harcanarak yaptırılan ancak Adana 3. İdare Mahkemesi’nin yapıma imkân tanıyan Meclis kararını iptal etmesiyle ‘kaçak’ duruma düşen Atatürk Spor Salonu görücüye çıktı!

YEŞİL ALAN AÇACAK 
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 12 yatırım arasındaki  ‘kaçak’ spor salonuyla şehrin bir köşesinden diğerine ilan panolarında yer aldı. Spor salonu için Büyükşehir Belediyesi’nin ya aynı bölgede yeşil alan açması, ya da salonu yıkması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.