Bu acıya yürek dayanmaz

GÜNDEM 26.12.2017 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2220+ kez okundu.
 

Bu acıya yürek dayanmaz

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 25 yaşındaki Piyade uzman çavuş Seyfettin Orkun Çil, son yolculuğuna uğurlandı.  AĞITLAR YÜKSELDİ Şehidin cenazesi Ceyhan’daki Camızağılı köyündeki baba ocağına getirildiğinde ağıtlar yükseldi. Evlatlarının Türk bayrağına sarılı tabutunu karşılamak için; tedavi gördüğü hastaneden gelen baba Adnan Çil güçlükle ayakta dururken, annesi Gülendam ve şehidin eşi Yeşim ise gözyaşlarına boğuldu.  MİNİK İREM YÜREK BURKTU Yeşim Çil, eşini son yolculuğuna 1,5 yaşındaki kızı İrem ile birlikte uğurladı. Minik İrem’in babasının resmini ve fotoğrafını sevmesi ise yürek burktu. Şehidin eşi “Ağlamama dayanamazdın, gözümde bir damla yaş kalmadı. Aşkım kalk hadi. Kızım babana kalk de" diyerek gözyaşı döktü. OĞLUNUN TABUTUNA SARILDI Anne Gülendam Çil ise oğlunun tabutuna dakikalarca sarıldı. Şehidin cenazesi köy mezarlığında defnedildi. Törene Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik,  Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 25 yaşındaki Piyade uzman çavuş Seyfettin Orkun Çil, son yolculuğuna uğurlandı. 

AĞITLAR YÜKSELDİ
Şehidin cenazesi Ceyhan’daki Camızağılı köyündeki baba ocağına getirildiğinde ağıtlar yükseldi. Evlatlarının Türk bayrağına sarılı tabutunu karşılamak için; tedavi gördüğü hastaneden gelen baba Adnan Çil güçlükle ayakta dururken, annesi Gülendam ve şehidin eşi Yeşim ise gözyaşlarına boğuldu. 
MİNİK İREM YÜREK BURKTU
Yeşim Çil, eşini son yolculuğuna 1,5 yaşındaki kızı İrem ile birlikte uğurladı. Minik İrem’in babasının resmini ve fotoğrafını sevmesi ise yürek burktu. Şehidin eşi “Ağlamama dayanamazdın, gözümde bir damla yaş kalmadı. Aşkım kalk hadi. Kızım babana kalk de" diyerek gözyaşı döktü.
OĞLUNUN TABUTUNA SARILDI
Anne Gülendam Çil ise oğlunun tabutuna dakikalarca sarıldı. Şehidin cenazesi köy mezarlığında defnedildi. Törene Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik,  Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.