Seyhan’da bir garip ihale!

GÜNDEM 27.12.2017 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1640+ kez okundu.
 

Seyhan’da bir garip ihale!

    Seyhan Belediyesi,  2 milyon saniye yerel, 4 bin saniye ulusal televizyonlarda, 300 bin saniye de yerel radyolarda olmak üzere tanıtım ve reklam ihalesine çıkıyor. Dikkat çeken ise ihalenin toplam bedeli yılın son 3 gününe girdiğimiz için 2017 bütçesinden karşılanacak. Reklam ve tanıtım ise 2018 yılında yapılacak. Peki planlamada olmayan bu ihale neden yılın son 3 gününe alındı? İhale kaç lira bedelle kimde kalacak? Böyle bir ihale yapılması son anda neden ortaya çıktı? Ayrıca 2018 yılı içinde yeni bir tanıtım bütçesi de ayrılacak mı? Acaba CHP içinde büyük bir ayrışma yaratan Seyhan Belediye Zeydan Karalar, halkın parasıyla kendi reklamını yapıp imaj mı düzeltecek? İhale bugün Seyhan Belediyesi’nde yapılacak.

 

 

Seyhan Belediyesi,  2 milyon saniye yerel, 4 bin saniye ulusal televizyonlarda, 300 bin saniye de yerel radyolarda olmak üzere tanıtım ve reklam ihalesine çıkıyor.

Dikkat çeken ise ihalenin toplam bedeli yılın son 3 gününe girdiğimiz için 2017 bütçesinden karşılanacak. Reklam ve tanıtım ise 2018 yılında yapılacak. Peki planlamada olmayan bu ihale neden yılın son 3 gününe alındı? İhale kaç lira bedelle kimde kalacak? Böyle bir ihale yapılması son anda neden ortaya çıktı? Ayrıca 2018 yılı içinde yeni bir tanıtım bütçesi de ayrılacak mı? Acaba CHP içinde büyük bir ayrışma yaratan Seyhan Belediye Zeydan Karalar, halkın parasıyla kendi reklamını yapıp imaj mı düzeltecek?

İhale bugün Seyhan Belediyesi’nde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.