GÜNDOĞDU’DA ÖĞRETMENLER SERGİSİ

GÜNDEM 12.02.2018 - 13:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2753+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’DA ÖĞRETMENLER SERGİSİ

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Resim Öğretmenlerinin “Hayatlar-Kareler” isimli karma resim sergisi Gündoğdu Art Galeride açıldı. İlk gün büyük ilgi gören serginin 26 Şubat’a kadar gezilebileceği belirtildi.  Kuruluşundan bu yana sanatın ve sanatçının destekçisi olan Gündoğdu Vakfı'nın katkılarıyla gerçekleşen 17.sergi bu defa öğretmenlere ayrıldı. Gündoğdu Art Galeri Direktörü Nini Önözden kendisiyle birlikte Çiğdem Kavas, Burcu Tok, Selin Karataş, Enes İslamoğlu, Emre Bulut, İlkay Aktaş, Musa Hatan, Tuğba Tuzcuoğlu, İlker Özgünsür, Gökçe Çetin ve Büşra Kılınç’tan oluşan resim öğretmenlerinin bu önemli ve farklı sergisini sanatseverlerin kaçırmamasını önerdi. Önözden, “Sergimizin oluşmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, okul yönetimimize ve tabi ki bizlere büyük moral veren sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.        Sergide her öğretmenin kendi bakış açısından özgür çalışması ile farklı hayat karelerinden resimler yer alıyor.  

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Resim Öğretmenlerinin “Hayatlar-Kareler” isimli karma resim sergisi Gündoğdu Art Galeride açıldı. İlk gün büyük ilgi gören serginin 26 Şubat’a kadar gezilebileceği belirtildi. 

Kuruluşundan bu yana sanatın ve sanatçının destekçisi olan Gündoğdu Vakfı'nın katkılarıyla gerçekleşen 17.sergi bu defa öğretmenlere ayrıldı. Gündoğdu Art Galeri Direktörü Nini Önözden kendisiyle birlikte Çiğdem Kavas, Burcu Tok, Selin Karataş, Enes İslamoğlu, Emre Bulut, İlkay Aktaş, Musa Hatan, Tuğba Tuzcuoğlu, İlker Özgünsür, Gökçe Çetin ve Büşra Kılınç’tan oluşan resim öğretmenlerinin bu önemli ve farklı sergisini sanatseverlerin kaçırmamasını önerdi.

Önözden, “Sergimizin oluşmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, okul yönetimimize ve tabi ki bizlere büyük moral veren sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.       
Sergide her öğretmenin kendi bakış açısından özgür çalışması ile farklı hayat karelerinden resimler yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.