10 milyonu havuza gömmüşler!

GÜNDEM 09.04.2018 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1866+ kez okundu.
 

10 milyonu havuza gömmüşler!

  AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Esef Şahin, belediyenin denetim komisyonu raporu hazırlanırken; özellikle doğrudan teminlerde, piyasa araştırması yapılmadığına tanık olduklarını söyledi.  PORTATİF HAVUZA YILLIK 2,5 MİLYON LİRA  Seyhan ilçesinde 16 mahalleye kurulan portatif havuzlara 10 milyon TL harcandığının tespit edildiğini kaydeden Meclis Üyesi Esef Şahin, “Elbette boğulmaların önüne geçilmesi için bu önemli fakat 10 milyon TL’ye en az 20 mahalleye kalıcı havuz kurulamaz mıydı? Burada, belediyeyi zarar uğratmak söz konusudur” dedi.   “TEKLİF VERENLER O İŞİ YAPMIYOR” Meclis toplantısında konuşan Şahin, “Piyasa araştırması yaptığı belirtilen görevliyi çağırıyoruz, soruyoruz; adamın neyin altına imza attığından haberi yok. Teklif veren 3 firma var. Bunlardan birini arıyorum ve ‘Biz bu işi yapmıyoruz’ cevabı alıyorum. ‘Yapmıyorsan niye teklif verdin’ diye soruyorum. ‘Karıştırma, kapat, numaramı nereden aldın?’ diye cevap alıyorum” diye konuştu.    “FATURA VAR AMA ÜRÜN ORTADA YOK”  Şahin, belediyeye alınan bazı ürünlerin faturası varken; ürünün ortada olmadığını da belirterek, “Örneğin, kapı yaptırılmış. Belgenin altında imzası olan piyasa araştırmacısını çağırıyor ‘ürün nerede?’ diye soruyoruz. ‘Haberim yok’ diyor. 3-4 gün sonra müdürünü çağırıyoruz. O da araştıracağını söyleyip bir hafta sonra bize dönüyor ama hala ortada ürün yok” dedi.  “BİR KAPI 10 KATI FİYATA YAPTIRILMIŞ” Meclis üyesi Şahin, normalinin 10 katı fiyata kapı yaptırıldığını belirterek, “Belediyeye alüminyum kapı faturası kesmişler, bir türlü bulamadık. Sonra bize ‘işte kapı’ dediler. Ben de, ‘O alüminyum değil fotoselli kapı’ dedim. Bana dalga geçer gibi kapı kenarındaki iki santimlik alüminyum bölümü gösterdiler. Bunlar bizimle dalga mı geçiyor?” dedi.

 

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Esef Şahin, belediyenin denetim komisyonu raporu hazırlanırken; özellikle doğrudan teminlerde, piyasa araştırması yapılmadığına tanık olduklarını söyledi. 
PORTATİF HAVUZA YILLIK 2,5 MİLYON LİRA 
Seyhan ilçesinde 16 mahalleye kurulan portatif havuzlara 10 milyon TL harcandığının tespit edildiğini kaydeden Meclis Üyesi Esef Şahin, “Elbette boğulmaların önüne geçilmesi için bu önemli fakat 10 milyon TL’ye en az 20 mahalleye kalıcı havuz kurulamaz mıydı? Burada, belediyeyi zarar uğratmak söz konusudur” dedi.  
“TEKLİF VERENLER O İŞİ YAPMIYOR”
Meclis toplantısında konuşan Şahin, “Piyasa araştırması yaptığı belirtilen görevliyi çağırıyoruz, soruyoruz; adamın neyin altına imza attığından haberi yok. Teklif veren 3 firma var. Bunlardan birini arıyorum ve ‘Biz bu işi yapmıyoruz’ cevabı alıyorum. ‘Yapmıyorsan niye teklif verdin’ diye soruyorum. ‘Karıştırma, kapat, numaramı nereden aldın?’ diye cevap alıyorum” diye konuştu.   
“FATURA VAR AMA ÜRÜN ORTADA YOK” 
Şahin, belediyeye alınan bazı ürünlerin faturası varken; ürünün ortada olmadığını da belirterek, “Örneğin, kapı yaptırılmış. Belgenin altında imzası olan piyasa araştırmacısını çağırıyor ‘ürün nerede?’ diye soruyoruz. ‘Haberim yok’ diyor. 3-4 gün sonra müdürünü çağırıyoruz. O da araştıracağını söyleyip bir hafta sonra bize dönüyor ama hala ortada ürün yok” dedi. 
“BİR KAPI 10 KATI FİYATA YAPTIRILMIŞ”
Meclis üyesi Şahin, normalinin 10 katı fiyata kapı yaptırıldığını belirterek, “Belediyeye alüminyum kapı faturası kesmişler, bir türlü bulamadık. Sonra bize ‘işte kapı’ dediler. Ben de, ‘O alüminyum değil fotoselli kapı’ dedim. Bana dalga geçer gibi kapı kenarındaki iki santimlik alüminyum bölümü gösterdiler. Bunlar bizimle dalga mı geçiyor?” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.