Çelikcan 1 Mayıs’ı kutladı

GÜNDEM 30.04.2018 - 12:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1343+ kez okundu.
 

Çelikcan 1 Mayıs’ı kutladı

  1 Mayıs’ın İşçi Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan emeğin, alın terinin kutsal sayıldığı bir kültür ve medeniyetin mensubu olduklarını belirtti. Ecdadımızın 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı ile işçiye, çalışana, vatandaşına eskiden bu yana büyük önem verdiğini söyledi.   Çalışanların  her zamanda yanında olduklarını, ilk önce ve  alınlarının teri kurumadan emeklerinin karşılığını verdiklerini belirten Başkan Çelikcan '' Ülkemizin kalkınmasında, büyümesinde en büyük katkıyı sağlayan çalışan ve üreten emekçilerimizdir. İşçi kardeşlerimizin sadece yılın bir gününde değil her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.'' şeklinde konuştu.   Dünyanın neresinde olursa olsun savaşa ve çatışmaya son verilmesi gerektiğini belirten Başkan Çelikcan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü, ülkemize, halkımıza ve tüm dünya çalışanlarına kutlu olsun.  Toplumsal barış ve huzurun sağlanması için uzlaşma, hoşgörü ve bir arada yaşama kültürünün geliştirilmesi için çaba gösterilmeliyiz.Biz ülkemizde ve bütün dünyada sosyal adalet, refah, insan onuruna yakışır bir yaşam şekli ve hak ve özgürlükler ile yaşanılabilir bir dünya diliyorum.

 

1 Mayıs’ın İşçi Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan emeğin, alın terinin kutsal sayıldığı bir kültür ve medeniyetin mensubu olduklarını belirtti. Ecdadımızın 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı ile işçiye, çalışana, vatandaşına eskiden bu yana büyük önem verdiğini söyledi.

 

Çalışanların  her zamanda yanında olduklarını, ilk önce ve  alınlarının teri kurumadan emeklerinin karşılığını verdiklerini belirten Başkan Çelikcan '' Ülkemizin kalkınmasında, büyümesinde en büyük katkıyı sağlayan çalışan ve üreten emekçilerimizdir. İşçi kardeşlerimizin sadece yılın bir gününde değil her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.'' şeklinde konuştu.

 

Dünyanın neresinde olursa olsun savaşa ve çatışmaya son verilmesi gerektiğini belirten Başkan Çelikcan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü, ülkemize, halkımıza ve tüm dünya çalışanlarına kutlu olsun.  Toplumsal barış ve huzurun sağlanması için uzlaşma, hoşgörü ve bir arada yaşama kültürünün geliştirilmesi için çaba gösterilmeliyiz.Biz ülkemizde ve bütün dünyada sosyal adalet, refah, insan onuruna yakışır bir yaşam şekli ve hak ve özgürlükler ile yaşanılabilir bir dünya diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.