CUMHUR İTTİFAKINA OY VERMELİSİNİZ

SİYASET 23.05.2018 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1776+ kez okundu.
 

CUMHUR İTTİFAKINA OY VERMELİSİNİZ

Adana’da Cumhuriyet tarihinin en genç milletvekili adayı olarak AK Parti’den 27. Dönem adayı olan 22 yaşındaki Siyaset Bilimi öğrencisi Mehmet Gazioğlu’na genç seçmenler büyük ilgi gösteriyor
Seçim bölgesi Adana’da dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerde gençlere verdiği önemin farkında olduklarını belirterek, “Genç seçmen kardeşlerimizin ülkemizin teminatı ve istikrar için Cumhur İttifakına neden oy vermeleri gerektiğini anlatmaya devam ediyoruz” dedi. GAZİOĞLU DAHA BAŞARILI OLACAKTIR Gittiği her yerde AK Parti Adayı Mehmet Gazioğlu’nun etrafını çevirip fotoğraf çektirerek büyük ilgi gösterip sohbet eden genç seçmenler, “Çok güler yüzlü, pozitif ve enerjik bir aday. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Siyasette gençlerimizin önünü açan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Mehmet Gazioğlu’nu daha büyük yerlerde görmek istiyoruz bunu hak ediyor ve inşallah başaracaktır” dediler. 
Adana’da Cumhuriyet tarihinin en genç milletvekili adayı olarak AK Parti’den 27. Dönem adayı olan 22 yaşındaki Siyaset Bilimi öğrencisi Mehmet Gazioğlu’na genç seçmenler büyük ilgi gösteriyor

Seçim bölgesi Adana’da dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerde gençlere verdiği önemin farkında olduklarını belirterek, “Genç seçmen kardeşlerimizin ülkemizin teminatı ve istikrar için Cumhur İttifakına neden oy vermeleri gerektiğini anlatmaya devam ediyoruz” dedi.

GAZİOĞLU DAHA BAŞARILI OLACAKTIR

Gittiği her yerde AK Parti Adayı Mehmet Gazioğlu’nun etrafını çevirip fotoğraf çektirerek büyük ilgi gösterip sohbet eden genç seçmenler, “Çok güler yüzlü, pozitif ve enerjik bir aday. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Siyasette gençlerimizin önünü açan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Mehmet Gazioğlu’nu daha büyük yerlerde görmek istiyoruz bunu hak ediyor ve inşallah başaracaktır” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.