Duygulandıran bağış…

SİYASET 29.05.2018 - 08:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1471+ kez okundu.
 

Duygulandıran bağış…

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili, Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, hemşehrileriyle birlikte Muharrem İnce’nin kampanyasına bağışta bulundu
– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili, Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, partili-partisiz bir grup vatandaşla birlikte 13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin bağış kampanyasına destek verdi. Türkiye için duyarlılık örneği gösteren hemşehrileriyle İnce’nin kampanyasına bağış desteğinde bulunan Çetinkaya, “Kampanyaya bağışta bulunmak memleket meselesidir” dedi. DUYGULANDI Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’yi karış karış dolaşarak ülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesinin yöntemlerini anlattığını ifade eden Ulaş Çetinkaya, “Tek adam rejiminin önünü duyarlı vatandaşlarımızla  keseceğimize inanıyorum. Vatandaşlarımızın 24 Haziran seçimlerinde sayın İnce’ye çağdaş, güvenli, adalet ve liyakata önem veren sisteme dönmek için destek vereceğine inanıyorum. Bağış kampanyasına bizimle birlikte destekte bulunan vatandaşlarımızla gurur duyuyorum. Ülkenin aydınlık geleceğine olan inanç ve ruh beni oldukça duygulandırdı” diye konuştu. ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN… Birleştirici, yapıcı, barışsever tutumuyla partili partisiz tüm vatandaşların umudu olan, gönlünü kazanan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı kampanyasını devlet imkânlarıyla değil milletin desteğiyle yaptığına dikkat çeken Ulaş Çetinkaya, “Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için kampanyaya biz de destek verdik” ifadelerini kullandı. “TARİH, DUYARLI VATANDAŞLARI GURURLA YAZACAK” “Tarih; cebindeki son harçlığını, dul maaşını, günlük yevmiyesini bağışlayan vatandaşları gururla yazacak” diyen Ulaş Çetinkaya "Bu seçimleri  şenlik havasında geçirerek, partili partisiz tüm vatandaşlarımızla mutlu bir gelecek kurmak boynumuzun borcudur” şekli
CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili, Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, hemşehrileriyle birlikte Muharrem İnce’nin kampanyasına bağışta bulundu

– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili, Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, partili-partisiz bir grup vatandaşla birlikte 13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin bağış kampanyasına destek verdi.
Türkiye için duyarlılık örneği gösteren hemşehrileriyle İnce’nin kampanyasına bağış desteğinde bulunan Çetinkaya, “Kampanyaya bağışta bulunmak memleket meselesidir” dedi.
DUYGULANDI
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’yi karış karış dolaşarak ülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesinin yöntemlerini anlattığını ifade eden Ulaş Çetinkaya, “Tek adam rejiminin önünü duyarlı vatandaşlarımızla  keseceğimize inanıyorum. Vatandaşlarımızın 24 Haziran seçimlerinde sayın İnce’ye çağdaş, güvenli, adalet ve liyakata önem veren sisteme dönmek için destek vereceğine inanıyorum. Bağış kampanyasına bizimle birlikte destekte bulunan vatandaşlarımızla gurur duyuyorum. Ülkenin aydınlık geleceğine olan inanç ve ruh beni oldukça duygulandırdı” diye konuştu.
ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN…
Birleştirici, yapıcı, barışsever tutumuyla partili partisiz tüm vatandaşların umudu olan, gönlünü kazanan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı kampanyasını devlet imkânlarıyla değil milletin desteğiyle yaptığına dikkat çeken Ulaş Çetinkaya, “Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için kampanyaya biz de destek verdik” ifadelerini kullandı.
“TARİH, DUYARLI VATANDAŞLARI GURURLA YAZACAK”
“Tarih; cebindeki son harçlığını, dul maaşını, günlük yevmiyesini bağışlayan vatandaşları gururla yazacak” diyen Ulaş Çetinkaya "Bu seçimleri  şenlik havasında geçirerek, partili partisiz tüm vatandaşlarımızla mutlu bir gelecek kurmak boynumuzun borcudur” şekli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.