Barış İçin Açılan Yelkenlerin Durağı Karataş Oldu .

GÜNDEM 07.06.2018 - 10:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2365+ kez okundu.
 

Barış İçin Açılan Yelkenlerin Durağı Karataş Oldu .

19 Mayıs'ta 'Yurtta Barış Dünyada Barış' sloganıyla Akdeniz’e yelken açan 4 kadın denizciden oluşan 'Deniz Tutkusu Seyirde”  ekibi , kadınlarımızın özgüven  ve başarı ile her işin üstesinden gelebileceklerini  ve barış içerisinde yaşanabilecek  bir dünyanın hayal olmadığını anlatmak istiyor . 6 haziran da Karataş Limanına demir atan ekibi Karataş Belediye temsilcileri çiçekler ile karşılar iken projelerinin kadınlarımıza örnek olması yönünde çıktıkları yolda başarı dileklerini ilettiler . Proje ekibinin kaptanlarından Neşe Hasipek ; ekip arkadaşları Şule Kürker , Ceyda Güleçyüz , Ferda Volkan , Asuman Budak ve Merih Sütlaş ile seyir aldıklarını   , projenin Kadınlarımızın hayatın her noktasında eşitlik içerisinde  yaşamlarını sürdürebileceklerini ve bunun için farkındalık yaratmak  istediklerini belirtirken Akdeniz Sahilleri boyunca barış için gerçekleştirdikleri seyir rotasına İskenderun , Taşucu ve Kıbrıs ile devam edeceklerini ve  projenin 1 Temmuz da Bodrum da noktalamayı hedeflediklerini  sözlerine eklediler .       

19 Mayıs'ta 'Yurtta Barış Dünyada Barış' sloganıyla Akdeniz’e yelken açan 4 kadın denizciden oluşan 'Deniz Tutkusu Seyirde”  ekibi , kadınlarımızın özgüven  ve başarı ile her işin üstesinden gelebileceklerini  ve barış içerisinde yaşanabilecek  bir dünyanın hayal olmadığını anlatmak istiyor .

6 haziran da Karataş Limanına demir atan ekibi Karataş Belediye temsilcileri çiçekler ile karşılar iken projelerinin kadınlarımıza örnek olması yönünde çıktıkları yolda başarı dileklerini ilettiler .

Proje ekibinin kaptanlarından Neşe Hasipek ; ekip arkadaşları Şule Kürker , Ceyda Güleçyüz , Ferda Volkan , Asuman Budak ve Merih Sütlaş ile seyir aldıklarını   , projenin Kadınlarımızın hayatın her noktasında eşitlik içerisinde  yaşamlarını sürdürebileceklerini ve bunun için farkındalık yaratmak  istediklerini belirtirken Akdeniz Sahilleri boyunca barış için gerçekleştirdikleri seyir rotasına İskenderun , Taşucu ve Kıbrıs ile devam edeceklerini ve  projenin 1 Temmuz da Bodrum da noktalamayı hedeflediklerini  sözlerine eklediler .   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.