ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP OY VERİN

10.06.2018 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2912+ kez okundu.
 

ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP OY VERİN

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “24 Haziran seçimlerinde sandığa giderken ellerinizi vicdanlarınıza koyarak, çocuklarınızı düşünerek oy kullanın” dedi.  İŞ İNSANLARIYLA BİRARAYA GELDİ  Kılıçdaroğlu, Seyhan Otel’de Çiftçi ve Sulama Birlikleri, Esnaf ve Meslek Odaları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile toplantı yaptı. Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi’ni ziyaret ederek iş insanlarıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Seyhan Belediyesi Halk Kart dağıtım törenine de katıldı.  2 TRİLYON DOLAR NEREYE GİTTİ? Kılıçdaroğlu, buralarda yaptığı konuşmada,  AKP hükümetlerinin 16 yılda 2 trilyon 94 milyar dolar harcadığını hatırlatarak, “Çiftçinin, esnafın hali ortada, peki bu 2 trilyon dolar nereye gitti? 15 yılda ödedikleri faiz dış 151 milyar dolar, 687 milyar TL içeriye faiz ödediler. Biz faize karşıyız diyorsun, sen faizcilere çalışıyorsun” dedi.  İŞSİZLİĞİ ÇÖZMEDE HAVLU ATTILAR!  Kılıçdaroğlu, Türkiye’de milyonlarca işsizin olduğunu hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a millet kıraathaneleri üzerinden yüklendi. Kılıçdaroğlu, “İşsizlikle mücadele üretimle olur, fabrikada, tarlada üreteceksin, üniversite bilgi üreteceksin ki işsizlik çözülsün. Kıraathane yapacağım demek işsizliği çözmede havlu atmak demektir” diye konuştu.  “TARLA TRAKTÖR İPOTEKLİ”  Türkiye’nin artık her şeyi dışarıdan aldığını ileri süren Kılıçdaroğlu, şöyle dedi: “Çiftçi zarar ediyor. Adana'nın bereketli topraklarını biliyorum, çiftçi eskiden keyif içinde huzur içinde tarlaya giderdi, bugün tarla ve traktör ipotekli, ürün ise dışarıdan geliyor. 16 yılda neden ülke bu hale geldi. Gelir hakça paylaşılmadı, sağlıklı bir planlama yapılmadı.” KALPAK TAKIP KONUŞTU CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi’ni ziyaretinde, Dernek Genel Başkanı İrfan Söker rozet ve kalpak verdi. Kılıçdaroğlu, kalpağı takarak yaptığı konuşmada, “Biz geleceği daha iyi inşa etmek ve Türkiye’yi çağdaş uygarlığa ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “24 Haziran seçimlerinde sandığa giderken ellerinizi vicdanlarınıza koyarak, çocuklarınızı düşünerek oy kullanın” dedi. 

İŞ İNSANLARIYLA BİRARAYA GELDİ 
Kılıçdaroğlu, Seyhan Otel’de Çiftçi ve Sulama Birlikleri, Esnaf ve Meslek Odaları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile toplantı yaptı. Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi’ni ziyaret ederek iş insanlarıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Seyhan Belediyesi Halk Kart dağıtım törenine de katıldı. 
2 TRİLYON DOLAR NEREYE GİTTİ?
Kılıçdaroğlu, buralarda yaptığı konuşmada,  AKP hükümetlerinin 16 yılda 2 trilyon 94 milyar dolar harcadığını hatırlatarak, “Çiftçinin, esnafın hali ortada, peki bu 2 trilyon dolar nereye gitti? 15 yılda ödedikleri faiz dış 151 milyar dolar, 687 milyar TL içeriye faiz ödediler. Biz faize karşıyız diyorsun, sen faizcilere çalışıyorsun” dedi. 
İŞSİZLİĞİ ÇÖZMEDE HAVLU ATTILAR! 
Kılıçdaroğlu, Türkiye’de milyonlarca işsizin olduğunu hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a millet kıraathaneleri üzerinden yüklendi. Kılıçdaroğlu, “İşsizlikle mücadele üretimle olur, fabrikada, tarlada üreteceksin, üniversite bilgi üreteceksin ki işsizlik çözülsün. Kıraathane yapacağım demek işsizliği çözmede havlu atmak demektir” diye konuştu. 
“TARLA TRAKTÖR İPOTEKLİ”
 Türkiye’nin artık her şeyi dışarıdan aldığını ileri süren Kılıçdaroğlu, şöyle dedi: “Çiftçi zarar ediyor. Adana'nın bereketli topraklarını biliyorum, çiftçi eskiden keyif içinde huzur içinde tarlaya giderdi, bugün tarla ve traktör ipotekli, ürün ise dışarıdan geliyor. 16 yılda neden ülke bu hale geldi. Gelir hakça paylaşılmadı, sağlıklı bir planlama yapılmadı.”
KALPAK TAKIP KONUŞTU
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi’ni ziyaretinde, Dernek Genel Başkanı İrfan Söker rozet ve kalpak verdi. Kılıçdaroğlu, kalpağı takarak yaptığı konuşmada, “Biz geleceği daha iyi inşa etmek ve Türkiye’yi çağdaş uygarlığa ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.