İYİ Parti’de yerel seçim çalışmaları başladı

GÜNDEM 03.08.2018 - 13:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1968+ kez okundu.
 

İYİ Parti’de yerel seçim çalışmaları başladı

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.
“TÜM İLÇELERDEN BAŞVURU VAR” İl Başkanı Boyvadaoğlu, şu ana kadar çok sayıda partilinin belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunduklarını belirterek, “Adana’nın tüm ilçelerinden aday adaylığı başvuruları geliyor” dedi.  “KİŞİSEL İLİŞKİLERE BAKMIYORUZ” Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan İl Başkanı Boyvadaoğlu, “Aday adayları konusunda kişisel ilişkilere değil, başvuru sahibinin dürüstlüğüne, liyakatına, kitleleri sürükleyecek konumu olup olmadığına, vizyonuna, bakıyoruz” diye  konuştu.  “İYİ PARTİ HALKIMIZIN UMUDU ”  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partiye dönüşüyle birlikte üye başvuru sayılarının da hayli arttığını ifade eden İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Çok ciddi bir üyelik başvurusu var. Bu da partimizin halkın umudu olduğunu otaya koymaktadır” dedi.
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

“TÜM İLÇELERDEN BAŞVURU VAR”

İl Başkanı Boyvadaoğlu, şu ana kadar çok sayıda partilinin belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunduklarını belirterek, “Adana’nın tüm ilçelerinden aday adaylığı başvuruları geliyor” dedi. 
“KİŞİSEL İLİŞKİLERE BAKMIYORUZ”
Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan İl Başkanı Boyvadaoğlu, “Aday adayları konusunda kişisel ilişkilere değil, başvuru sahibinin dürüstlüğüne, liyakatına, kitleleri sürükleyecek konumu olup olmadığına, vizyonuna, bakıyoruz” diye  konuştu. 
“İYİ PARTİ HALKIMIZIN UMUDU ” 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partiye dönüşüyle birlikte üye başvuru sayılarının da hayli arttığını ifade eden İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Çok ciddi bir üyelik başvurusu var. Bu da partimizin halkın umudu olduğunu otaya koymaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.