İmza krizi yargıda mı bitecek?

SİYASET 05.08.2018 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1352+ kez okundu.
 

İmza krizi yargıda mı bitecek?

  CHP Genel Merkezi, ellerine ulaşan noter tasdikli imza sayısını 605 olarak açıkladı. Muhalifler ise imza sayınının 622 olduğunu söyledi. Her iki taraf da konuyu yargıya taşımayacaklarını açıklasa da bir delegenin başvurusu mahkeme yolunu açıyor.      BÜLENT TEZCAN ÇELİŞKİSİ  Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ise sürekli eksik rakam vererek dikkat çekti. İlk etapta 300, daha sonra 400 imza toplandığını söyleyen Tezcan, Gaye Usluer’in imzalarda 564’e ulaştıklarını açıkladığında ise 438 rakamını vermişti.  “604 İMZA VARSA BUYRUN” DEMİŞTİ CHP Genel Merkezi şimdi 605 imza olduğunu açıkladı. Tezcan, 23 Temmuz’da  “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, ‘yeterli sayı bulunmadan da 604 imza varsa kurultayı toplayacağım buyurun getirin' demiştir " şeklinde açıklama yapmıştı.  KURULTAY TOPLANMAZSA! CHP Genel Merkezi’nin kurultayı toplamaması durumunda konunun yargıya taşınacağı belirtiliyor. Her ne kadar muhalifler “yargıya gitmeyiz” dese de Genel merkezin tavrına karşılık herhangi bir delegenin başvurusuyla konunun yargıya taşınması da mümkün.

 

CHP Genel Merkezi, ellerine ulaşan noter tasdikli imza sayısını 605 olarak açıkladı. Muhalifler ise imza sayınının 622 olduğunu söyledi. Her iki taraf da konuyu yargıya taşımayacaklarını açıklasa da bir delegenin başvurusu mahkeme yolunu açıyor.     
BÜLENT TEZCAN ÇELİŞKİSİ 
Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ise sürekli eksik rakam vererek dikkat çekti. İlk etapta 300, daha sonra 400 imza toplandığını söyleyen Tezcan, Gaye Usluer’in imzalarda 564’e ulaştıklarını açıkladığında ise 438 rakamını vermişti. 
“604 İMZA VARSA BUYRUN” DEMİŞTİ
CHP Genel Merkezi şimdi 605 imza olduğunu açıkladı. Tezcan, 23 Temmuz’da  “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, ‘yeterli sayı bulunmadan da 604 imza varsa kurultayı toplayacağım buyurun getirin' demiştir " şeklinde açıklama yapmıştı. 
KURULTAY TOPLANMAZSA!
CHP Genel Merkezi’nin kurultayı toplamaması durumunda konunun yargıya taşınacağı belirtiliyor. Her ne kadar muhalifler “yargıya gitmeyiz” dese de Genel merkezin tavrına karşılık herhangi bir delegenin başvurusuyla konunun yargıya taşınması da mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.