ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINA ESNAF DESTEĞİ

GÜNDEM 30.08.2018 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1836+ kez okundu.
 

ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINA ESNAF DESTEĞİ

ADANA – Adana ESOB ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birliğe bağlı esnaf odası başkanları da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılarak, 96.yıl coşkusuna ortak oldular.
                       Adana ESOB ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birliğe bağlı esnaf odası başkanları da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılarak, 96.yıl coşkusuna ortak oldular.   Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Atatürk Parkı’nda düzenlenen çelenk törenine katılan protokol ve kurum temsilcilerinin bayramlarını kutladılar.Atatürk Parkı’nda Atatürk Anıtı önünde saat 08.30’da yapılan çelenk töreni, Adana Valisi Demirtaş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Atınç  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’nün anıta çelenk koyması ile başlarken, bunu takiben askeri bando eşliğinde saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımız okundu, bayrağımız göndere çekildi. Çelenk törenine, esnaf ve sanatkârları temsilen Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Disiplin Kurulu Üyesi ve Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ve Seyhan- Yüreğir Sanayi Siteleri Başkanı Muhittin Doğan ile oda yönetim kurulu üyeleri de törenlere katılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın sevincini paylaştılar. Zafer Bayramı’nda, Adana’da hizmet veren tüm toplu taşımacı esnafı ile esnaf ve sanatkârlar da araçları ve işyerlerine Türk Bayrağı asarak kutlamalara destek oldular. Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından Valilik makamında 09.00’da tebrik töreni düzenlendi. Vali Mahmut Demirtaş, 6.Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından törene katılanların tebrikleri kabul edildi. Törenler, Uğur Mumcu Meydanı’ndaki geçit töreni, şenlikler ve Cumhuriyet Resepsiyonu ile tamamlandı.  
ADANA – Adana ESOB ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birliğe bağlı esnaf odası başkanları da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılarak, 96.yıl coşkusuna ortak oldular.

                       Adana ESOB ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birliğe bağlı esnaf odası başkanları da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılarak, 96.yıl coşkusuna ortak oldular.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Atatürk Parkı’nda düzenlenen çelenk törenine katılan protokol ve kurum temsilcilerinin bayramlarını kutladılar.Atatürk Parkı’nda Atatürk Anıtı önünde saat 08.30’da yapılan çelenk töreni, Adana Valisi Demirtaş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Atınç  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’nün anıta çelenk koyması ile başlarken, bunu takiben askeri bando eşliğinde saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımız okundu, bayrağımız göndere çekildi. Çelenk törenine, esnaf ve sanatkârları temsilen Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Disiplin Kurulu Üyesi ve Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ve Seyhan- Yüreğir Sanayi Siteleri Başkanı Muhittin Doğan ile oda yönetim kurulu üyeleri de törenlere katılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın sevincini paylaştılar.

Zafer Bayramı’nda, Adana’da hizmet veren tüm toplu taşımacı esnafı ile esnaf ve sanatkârlar da araçları ve işyerlerine Türk Bayrağı asarak kutlamalara destek oldular.

Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından Valilik makamında 09.00’da tebrik töreni düzenlendi. Vali Mahmut Demirtaş, 6.Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından törene katılanların tebrikleri kabul edildi.

Törenler, Uğur Mumcu Meydanı’ndaki geçit töreni, şenlikler ve Cumhuriyet Resepsiyonu ile tamamlandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.