MİNİK NEHİR ARTIK EVDEN ÇIKABİLECEK

GÜNDEM 15.10.2018 - 17:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2203+ kez okundu.
 

MİNİK NEHİR ARTIK EVDEN ÇIKABİLECEK

  Adana Büyükşehir Belediyesi, 7 yaşındaki minik Nehir’in sarsılmadan araçta gidebilmesi için yaşadığı evin önündeki bozuk yolun asfaltını kısa sürede tamamladı.  SARSINTI RİSK OLUŞRUYORDU  Nehir Kumcu, beynindeki tümör nedeniyle evden dışarı çıkamıyordu. Çünkü, evin önündeki yol bozuk ve otomobille içinde bile en ufak sarsıntı onun için risk oluşturuyordu. Adana Büyükşehir Belediyesi tüm ekiplerini seferber etti ve minik Nehir’in yaşadığı Sarıçam ilçesi, Çarkıpare mahallesi 1039 sokaktaki Kaya Life Sitesi’ne giden yolun asfaltını bitirdi.  TÜRKİYE ONU ANNE SÜTÜ KAMPANYASIYLA TANIDI Adana’da, arkadaşlarıyla parkta oynarken düşüp felç geçiren,  hastaneye kaldırıldığında ise beyin tümörü tespit edilen Nehir, ameliyat edilmiş,  kemoterapi, radyoterapi ve fizik tedavi görmüştü. Beynindeki tümörün bir kısmı alınan Nehir Kumcu’yu  Türkiye, ailesinin sağlığına kavuşması için sosyal medyadan başlattığı  “Anne sütü kampanyası” ile  tanımıştı.   HABERİMİZ ÜZERİNE EKİPLER SEFERBER EDİLDİ Ailesi, onun iyileşmesi umuduyla ve özlemiyle beklerken; Nehir evden dışarıya bile çıkamıyordu. Nehir’in bu durumunu gazetemiz “Bir Nehir kaç yol eder?” başlıklı sürmanşet  haberle duyurmuştu. Sarıçam Belediyesi’nin altyapı sorunu nedeniyle asfalt dökmediği belirtilirken, haberin yayınlanmasının ardından tüm sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi üstlendi ve Nehir’in evine giden yolun asfaltı yapıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, 7 yaşındaki minik Nehir’in sarsılmadan araçta gidebilmesi için yaşadığı evin önündeki bozuk yolun asfaltını kısa sürede tamamladı. 
SARSINTI RİSK OLUŞRUYORDU 
Nehir Kumcu, beynindeki tümör nedeniyle evden dışarı çıkamıyordu. Çünkü, evin önündeki yol bozuk ve otomobille içinde bile en ufak sarsıntı onun için risk oluşturuyordu. Adana Büyükşehir Belediyesi tüm ekiplerini seferber etti ve minik Nehir’in yaşadığı Sarıçam ilçesi, Çarkıpare mahallesi 1039 sokaktaki Kaya Life Sitesi’ne giden yolun asfaltını bitirdi. 
TÜRKİYE ONU ANNE SÜTÜ KAMPANYASIYLA TANIDI
Adana’da, arkadaşlarıyla parkta oynarken düşüp felç geçiren,  hastaneye kaldırıldığında ise beyin tümörü tespit edilen Nehir, ameliyat edilmiş,  kemoterapi, radyoterapi ve fizik tedavi görmüştü. Beynindeki tümörün bir kısmı alınan Nehir Kumcu’yu  Türkiye, ailesinin sağlığına kavuşması için sosyal medyadan başlattığı  “Anne sütü kampanyası” ile  tanımıştı. 
 HABERİMİZ ÜZERİNE EKİPLER SEFERBER EDİLDİ
Ailesi, onun iyileşmesi umuduyla ve özlemiyle beklerken; Nehir evden dışarıya bile çıkamıyordu. Nehir’in bu durumunu gazetemiz “Bir Nehir kaç yol eder?” başlıklı sürmanşet  haberle duyurmuştu. Sarıçam Belediyesi’nin altyapı sorunu nedeniyle asfalt dökmediği belirtilirken, haberin yayınlanmasının ardından tüm sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi üstlendi ve Nehir’in evine giden yolun asfaltı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.