Enflasyonla mücadeleye “tatlı” destek!

GÜNDEM 22.10.2018 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2564+ kez okundu.
 

Enflasyonla mücadeleye “tatlı” destek!

  Adana’da bir tatlıcı “Enflasyonla mücadele” ye katkı için bir ay boyunca Antepfıstıklı ve tereyağlı tatlıları kilosu 30 liradan satma kararı aldı. Merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesi Ordu caddesi üzerindeki Tatlıcı Zeki Altınok, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın “Enflasyonla topyekün mücadele” çağrısına uydu. Tatlıcı Zeki ile kardeşi Hasan Altınok, “Biz yaparsak en iyisini yaparız, enflasyonla mücadelede devletimizin yanındayız” dedi. Hasan Altınok, bir ay boyunca Antepfıstıklı ve tereyağlı fıstık ezmesi, burma, havuç dilimi, baklava, kuşgözü ile saray sarmasını kilogramı 30 liradan satacaklarını söyledi. Tatlıcı Zeki Altınok’un Akkapı Şıh Cemil caddesi ile PTT Evleri Yunuslu Park karşısında da şubeleri bulunuyor. Sipariş vermek isteyenler ayrıca 0.322.457 23 24 numaralı telefonu arayabilecek.

 

Adana’da bir tatlıcı “Enflasyonla mücadele” ye katkı için bir ay boyunca Antepfıstıklı ve tereyağlı tatlıları kilosu 30 liradan satma kararı aldı.

Merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesi Ordu caddesi üzerindeki Tatlıcı Zeki Altınok, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın “Enflasyonla topyekün mücadele” çağrısına uydu. Tatlıcı Zeki ile kardeşi Hasan Altınok, “Biz yaparsak en iyisini yaparız, enflasyonla mücadelede devletimizin yanındayız” dedi. Hasan Altınok, bir ay boyunca Antepfıstıklı ve tereyağlı fıstık ezmesi, burma, havuç dilimi, baklava, kuşgözü ile saray sarmasını kilogramı 30 liradan satacaklarını söyledi.

Tatlıcı Zeki Altınok’un Akkapı Şıh Cemil caddesi ile PTT Evleri Yunuslu Park karşısında da şubeleri bulunuyor. Sipariş vermek isteyenler ayrıca 0.322.457 23 24 numaralı telefonu arayabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.