ADANALI SAFİ’YE HADİSE’DEN TEKLİF VAR!

GÜNDEM 25.11.2018 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1585+ kez okundu.
 

ADANALI SAFİ’YE HADİSE’DEN TEKLİF VAR!

Adanalı 27 yaşındaki Safi Ocak, O Ses Türkiye’de seslendirdiği “Artık Kısa Cümleler Kuruyorum” isimli parçayla Jüri üyesi şarkıcı Hadise’nin dikkatini çekti. Ünlü şarkıcı, Safi Ocak için “Bugüne kadar yarışmaya bu tarzda gelen en güzel ses bence” dedi.  ÇOK İYİ BİR SESSİN, SİNGLE’IN İÇİN YANINDAYIM “O Ses Türkiye” sahnesinde performansını sergileyen Adanalı Safi Ocak, şarkısının ardından Jüri üyesi ünlü şarkıcı Hadise’nin ilginç bir teklifiyle karşılaştı. Ocak'ın performansından çok etkilenen Hadise, “Şu ana kadar şu tarzda iyi bir ses gelmedi. Gerçekten öyle çok iyi bir sessin. Senin single’ın çıksa kesinlikle alırım, satın alırım, dinlerim. Valla tutamayacağım kendimi; beni seçersen, bu yarışmada ne aşamaya gelirsen gel, çıkaracağın single için senin yanındayım, stüdyo aşamasındaki dönemini, stüdyo paranı ben karşılıyorum Seni destekliyorum” diye konuştu. Adanalı Safi Ocak ise bu sözlerinin ardından Hadise’ye teşekkür etti.

Adanalı 27 yaşındaki Safi Ocak, O Ses Türkiye’de seslendirdiği “Artık Kısa Cümleler Kuruyorum” isimli parçayla Jüri üyesi şarkıcı Hadise’nin dikkatini çekti. Ünlü şarkıcı, Safi Ocak için “Bugüne kadar yarışmaya bu tarzda gelen en güzel ses bence” dedi. 

ÇOK İYİ BİR SESSİN, SİNGLE’IN İÇİN YANINDAYIM
“O Ses Türkiye” sahnesinde performansını sergileyen Adanalı Safi Ocak, şarkısının ardından Jüri üyesi ünlü şarkıcı Hadise’nin ilginç bir teklifiyle karşılaştı. Ocak'ın performansından çok etkilenen Hadise, “Şu ana kadar şu tarzda iyi bir ses gelmedi. Gerçekten öyle çok iyi bir sessin. Senin single’ın çıksa kesinlikle alırım, satın alırım, dinlerim. Valla tutamayacağım kendimi; beni seçersen, bu yarışmada ne aşamaya gelirsen gel, çıkaracağın single için senin yanındayım, stüdyo aşamasındaki dönemini, stüdyo paranı ben karşılıyorum Seni destekliyorum” diye konuştu. Adanalı Safi Ocak ise bu sözlerinin ardından Hadise’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.