SÖZÜTEK'TEN CEYHAN'A TAZİYE ZİYARETLERİ...

GÜNDEM 27.11.2018 - 14:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2182+ kez okundu.
 

SÖZÜTEK'TEN CEYHAN'A TAZİYE ZİYARETLERİ...

  ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Ceyhan Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yıldırım'ın, vefat eden dayısının oğlu Eğitimci Bedirhan Yıldırım'ın Ceyhan'daki cenazesine katılırken,İtimat Dolmuş Koop Üyeleri'nden İsmail Şimşek'in eşi Ümit Şimşek için de Baklalı köyüne taziye ziyaretinde bulundu.   Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile Ceyhan'a giderek, Oda Başkanı Yıldırım'ın, pankreas kanserine yenilerek 70 yaşında hayatını kaybeden iki çocuk babası, MEB Müfettişlerinden,  Final Dershaneleri Ceyhan Lise Bölümü sahibi Eğitimci Bedirhan Yıldırım'ın, Veysiye - Günyazı köyündeki cenaze törenine katıldı. Başkan  Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş, Oda Başkanı Yıldırım ve yakınlarına mezarlıkta başsağlığı dileğinde bulunarak, acılarını paylaştı. Merhum Bedirhan Yıldırım için taziyeler, Ceyhan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Orhan Ekici Bulvarı Go Petrol karşısındaki evlerinde kabul ediliyor.   Başkan Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş, Ceyhan'dan sonra Küçük Baklalı Köyü'ne geçerek, kalp yetmezliği sonucu 66 yaşında hayatını kaybeden 4 çocuk annesi Ümit Şimşek için eşi İtimat Dolmuş Kooperatifi Üyelerinden, ESOB Sicil Müdürü Gonca Şeker'in de amcası olan İsmail Şimşek'e taziyede bulundular.  İtimat Dolmuş Koop Başkanı Sabri Doğan ile esnafların da bulunduğu ziyarette, Merhume Ümit Şimşek için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.  Şimşek Ailesi yakınları, Başkan Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş'a yaslı günde yanlarında bulunmaları nedeniyle teşekkür ederek uğurladılar. 

 

ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Ceyhan Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yıldırım'ın, vefat eden dayısının oğlu Eğitimci Bedirhan Yıldırım'ın Ceyhan'daki cenazesine katılırken,İtimat Dolmuş Koop Üyeleri'nden İsmail Şimşek'in eşi Ümit Şimşek için de Baklalı köyüne taziye ziyaretinde bulundu.

 

Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile Ceyhan'a giderek, Oda Başkanı Yıldırım'ın, pankreas kanserine yenilerek 70 yaşında hayatını kaybeden iki çocuk babası, MEB Müfettişlerinden,  Final Dershaneleri Ceyhan Lise Bölümü sahibi Eğitimci Bedirhan Yıldırım'ın, Veysiye - Günyazı köyündeki cenaze törenine katıldı. Başkan  Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş, Oda Başkanı Yıldırım ve yakınlarına mezarlıkta başsağlığı dileğinde bulunarak, acılarını paylaştı. Merhum Bedirhan Yıldırım için taziyeler, Ceyhan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Orhan Ekici Bulvarı Go Petrol karşısındaki evlerinde kabul ediliyor.

 

Başkan Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş, Ceyhan'dan sonra Küçük Baklalı Köyü'ne geçerek, kalp yetmezliği sonucu 66 yaşında hayatını kaybeden 4 çocuk annesi Ümit Şimşek için eşi İtimat Dolmuş Kooperatifi Üyelerinden, ESOB Sicil Müdürü Gonca Şeker'in de amcası olan İsmail Şimşek'e taziyede bulundular.  İtimat Dolmuş Koop Başkanı Sabri Doğan ile esnafların da bulunduğu ziyarette, Merhume Ümit Şimşek için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.  Şimşek Ailesi yakınları, Başkan Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş'a yaslı günde yanlarında bulunmaları nedeniyle teşekkür ederek uğurladılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.