Akdeniz Akşamlarının sıcaklığı Mıdık Özel Restaurant’ta yaşanır…

GÜNDEM 30.11.2018 - 14:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2570+ kez okundu.
 

Akdeniz Akşamlarının sıcaklığı Mıdık Özel Restaurant’ta yaşanır…

  Adana’nın özel akşamlarının en gözde mekanı, Mıdık Özel Restaurant adeta dolup taşıyor… Şarkılara konu olan Akdeniz Akşamları’nın doyasıya yaşandığı, dostlukların kalıcı hale geldiği, birlik ve beraberliğin yanı sıra paylaşmanın zevkine varıldığı geceler için aranılan mekan olan Mıdık Özel Restaurant, hizmet kalitesiyle de dikkat çekiyor. Adana’nın gözde yerleşim merkezlerinden olan Mıdık’ta hizmet veren Mıdız Özel Restaurant aynı zamanda balo salonu ve kır düğünleriyle de beklentileri karşılıyor. Kentin kirli havasından uzaklaşmak, stresli ortamlardan kaçmak, geleceğe taşınacak anıları yaşamak, dostlukları sürdürebilmek, damak zevkine uygun yiyecekleri tatmak isteyen Adanalılar’ın akın ettiği Mıdık’ta görsel zenginliği, yemek çeşitleri, sıcak atmosferi ile size evinizdeymiş hissi veren Mıdık Özel Restaurant, her geçen gün daha fazla kitleye hitap ediyor. Mıdık Özel Restaurant işletmecileri Hoşgeldi ve Salih Özel Adanalılar’a seslenerek, “Hizmet kalitemiz ve mekanımızın görsel konumunun yanı sıra yemek çeşitlerimiz de sizi adeta bağımlı yapacak. Mekanımızda yaşanılan anların doyumsuzluğu ve anılarınız arasındaki yeri yıllar sonra bile unutulmayacak. Sıcak ve samimi bir ortamda dostlarla birlikte yenilen yemeğin tadı asla unutulmaz. Dostlarınızı, misafirlerinizi ağırlamak için mekan aramaya gerek yok. Size bir telefon kadar yakınız. Mıdık Özel Restaurant beğeninizin ötesinde bağımlılık yapacaktır. Hem Balo Salonu hem de Kır Düğünleriniz için de hizmet veriyoruz. Hizmet kalitemiz ve yemek çeşitlerimizde olduğu kadar unutmayacağınız güzel anlar yaşamanız konusunda da iddialıyız” dediler. Mıdık Mahallesi Şehit Kemal Yüzgeç Bulvarı No.223/A Seyhan-Adana adresinde hizmet veren Mıdık Özel Restaurant, deneyimli personeli, hizmet kalitesi ve yemek çeşitlerinin nefaseti ile sizleri bekliyor…

 

Adana’nın özel akşamlarının en gözde mekanı, Mıdık Özel Restaurant adeta dolup taşıyor…

Şarkılara konu olan Akdeniz Akşamları’nın doyasıya yaşandığı, dostlukların kalıcı hale geldiği, birlik ve beraberliğin yanı sıra paylaşmanın zevkine varıldığı geceler için aranılan mekan olan Mıdık Özel Restaurant, hizmet kalitesiyle de dikkat çekiyor.

Adana’nın gözde yerleşim merkezlerinden olan Mıdık’ta hizmet veren Mıdız Özel Restaurant aynı zamanda balo salonu ve kır düğünleriyle de beklentileri karşılıyor.

Kentin kirli havasından uzaklaşmak, stresli ortamlardan kaçmak, geleceğe taşınacak anıları yaşamak, dostlukları sürdürebilmek, damak zevkine uygun yiyecekleri tatmak isteyen Adanalılar’ın akın ettiği Mıdık’ta görsel zenginliği, yemek çeşitleri, sıcak atmosferi ile size evinizdeymiş hissi veren Mıdık Özel Restaurant, her geçen gün daha fazla kitleye hitap ediyor.

Mıdık Özel Restaurant işletmecileri Hoşgeldi ve Salih Özel Adanalılar’a seslenerek, “Hizmet kalitemiz ve mekanımızın görsel konumunun yanı sıra yemek çeşitlerimiz de sizi adeta bağımlı yapacak. Mekanımızda yaşanılan anların doyumsuzluğu ve anılarınız arasındaki yeri yıllar sonra bile unutulmayacak. Sıcak ve samimi bir ortamda dostlarla birlikte yenilen yemeğin tadı asla unutulmaz. Dostlarınızı, misafirlerinizi ağırlamak için mekan aramaya gerek yok. Size bir telefon kadar yakınız. Mıdık Özel Restaurant beğeninizin ötesinde bağımlılık yapacaktır. Hem Balo Salonu hem de Kır Düğünleriniz için de hizmet veriyoruz. Hizmet kalitemiz ve yemek çeşitlerimizde olduğu kadar unutmayacağınız güzel anlar yaşamanız konusunda da iddialıyız” dediler.

Mıdık Mahallesi Şehit Kemal Yüzgeç Bulvarı No.223/A Seyhan-Adana adresinde hizmet veren Mıdık Özel Restaurant, deneyimli personeli, hizmet kalitesi ve yemek çeşitlerinin nefaseti ile sizleri bekliyor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.