Reşatbey’den güzel simit kokuları yükseliyor!

GÜNDEM 15.02.2019 - 16:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2966+ kez okundu.
 

Reşatbey’den güzel simit kokuları yükseliyor!

  Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesinde yeni açılan Reşatbey Simitçisi, “eski simit tadı” özlemi çekenler için vazgeçilmez bir mekan oldu. Simitin yanı sıra çeşit çeşit kuru ve yaş pastalar ve su böreği ile de müşterilerine hizmet veren işyerinde günün her saati taze çay ve portakal suyundan değişik içecekler de bulmak mümkün. Kış günü, arkadaşlarıyla bir şeyler atıştırmanın keyfini yaşamak isteyenler Reşatbey Simitçisi’ne uğruyor. İşyeri işletmecisi Ramazan Doğruyol, taş fırında büyük titizlikle hazırlanan simitlerden günün her saati taze olarak bulmanın mümkün olduğunu söyledi. Son derece iyi hazırlanmış ferah ve temiz bir ortamda hizmet verdiklerini anlatan Doğruyol, “Reşatbey Simitçisi’nde Adana’nın en güzel simitlerini üretiyoruz. Hizmete girdiğimiz günden bu yana müşterilerimize her ulaştırdığımız ürünün en iyisini yapmak için çaba harcıyoruz. Şehrin en iyi simit ustaları ile en kaliteli buğdayları kullanarak hazırladığımız simitlerden yiyenler, ‘eskiden kokusunu duyarak yediğimiz simitler’ gibi diyor. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi. Reşatbey mahallesi Adalet caddesi 36/A’da hizmet veren Reşatbey Simitçisi’ne sipariş için (0322) 459 92 02 nolu telefon ile WhatsApp’tan 0535 260 6836 hattı üzerinden ulaşmak mümkün.

 

Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesinde yeni açılan Reşatbey Simitçisi, “eski simit tadı” özlemi çekenler için vazgeçilmez bir mekan oldu.

Simitin yanı sıra çeşit çeşit kuru ve yaş pastalar ve su böreği ile de müşterilerine hizmet veren işyerinde günün her saati taze çay ve portakal suyundan değişik içecekler de bulmak mümkün. Kış günü, arkadaşlarıyla bir şeyler atıştırmanın keyfini yaşamak isteyenler Reşatbey Simitçisi’ne uğruyor.

İşyeri işletmecisi Ramazan Doğruyol, taş fırında büyük titizlikle hazırlanan simitlerden günün her saati taze olarak bulmanın mümkün olduğunu söyledi. Son derece iyi hazırlanmış ferah ve temiz bir ortamda hizmet verdiklerini anlatan Doğruyol, “Reşatbey Simitçisi’nde Adana’nın en güzel simitlerini üretiyoruz. Hizmete girdiğimiz günden bu yana müşterilerimize her ulaştırdığımız ürünün en iyisini yapmak için çaba harcıyoruz. Şehrin en iyi simit ustaları ile en kaliteli buğdayları kullanarak hazırladığımız simitlerden yiyenler, ‘eskiden kokusunu duyarak yediğimiz simitler’ gibi diyor. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

Reşatbey mahallesi Adalet caddesi 36/A’da hizmet veren Reşatbey Simitçisi’ne sipariş için (0322) 459 92 02 nolu telefon ile WhatsApp’tan 0535 260 6836 hattı üzerinden ulaşmak mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.