Koza, bu yıl adrese teslim ihalede mi çiçek açacak?

GÜNDEM 25.08.2019 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2530+ kez okundu.
 

Koza, bu yıl adrese teslim ihalede mi çiçek açacak?

  26’ncı Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, bu yıl 23-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ancak henüz ihalesi bile yapılmadan iletişim danışmanlığı bkz. İletişim adlı firmaya verildi.  FESTİVALİN İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI VERİLDİ Festivalin iletişim danışmanlığının İstanbul’da faaliyet gösteren Levent’teki bkz. İletişim’e verildiği resmen duyuruldu. Adana Altın Koza Film Festivali’nin ihalesi 4 Eylül Çarşamba günü yapılacak.  İHALESİZ İŞİN SÖZLEŞMESİNE KİM İMZA ATTI?  İhaleyi alan firma, reklam filmi ve tanıtımını belirler. Peki, ihalesi olmayan bir işin reklam danışmanlığı işini söz konusu firmaya kim, hangi sıfatla verdi ve buna nasıl imza atıldı? İhale 4 Eylül’de, sözleşme de 10 gün sonra yapılabilir. Yasa gereği itiraz da edilebilir. SUÇ İŞLİYORLAR 23 Eylül’de festival başlıyor. İhalesi daha yapılmamış festival için yasal olarak bir şirketle anlaşma yapılamaz. Altın Koza A.Ş. ya da herhangi bir yetkili merci, sözleşme imzalamışsa suç işlemiştir. Acaba ihale adrese mi teslim edilecek? Koza, bu kez adrese teslim mi açacak?

 

26’ncı Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, bu yıl 23-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ancak henüz ihalesi bile yapılmadan iletişim danışmanlığı bkz. İletişim adlı firmaya verildi. 

FESTİVALİN İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI VERİLDİ
Festivalin iletişim danışmanlığının İstanbul’da faaliyet gösteren Levent’teki bkz. İletişim’e verildiği resmen duyuruldu. Adana Altın Koza Film Festivali’nin ihalesi 4 Eylül Çarşamba günü yapılacak. 

İHALESİZ İŞİN SÖZLEŞMESİNE KİM İMZA ATTI? 
İhaleyi alan firma, reklam filmi ve tanıtımını belirler. Peki, ihalesi olmayan bir işin reklam danışmanlığı işini söz konusu firmaya kim, hangi sıfatla verdi ve buna nasıl imza atıldı? İhale 4 Eylül’de, sözleşme de 10 gün sonra yapılabilir. Yasa gereği itiraz da edilebilir.

SUÇ İŞLİYORLAR
23 Eylül’de festival başlıyor. İhalesi daha yapılmamış festival için yasal olarak bir şirketle anlaşma yapılamaz. Altın Koza A.Ş. ya da herhangi bir yetkili merci, sözleşme imzalamışsa suç işlemiştir. Acaba ihale adrese mi teslim edilecek? Koza, bu kez adrese teslim mi açacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.