Projeyi İLBANK yapıyor, reklamı Zeydan!

GÜNDEM 25.08.2019 - 15:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1399+ kez okundu.
 

Projeyi İLBANK yapıyor, reklamı Zeydan!

  Karataş İçme Suyu Şebekesi’nin projesi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar göreve gelmeden hazırlandı. HANİ SİZİN PROJENİZDİ? İLBANK desteğiyle ve SUKAP projesi kapsamında yüzde 50 hibeyle gerçekleştirilen projeyi sadece kendisi yapmış gibi gösteren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Biz susarız, projelerimiz konuşur” reklamlarıyla şehri donattı ama komik duruma düştü.  İLBANK HAZIRLADI, ZEYDAN TEMEL ATTI Karalar, Karataş’ın su problemini, içme suyu şebekesinin temelini atarak sonlandıracağına dair reklam ve haberlerle bir algı operasyonu gerçekleştirdi. İlçede 94 kilometrelik içme suyu şebekesinin yenilenip, su depoları yapılması için İLBANK herşeyi hazırladı ancak projenin temelini Karalar attı. BİZ YAZINCA, İLBANK’I EKLEDİLER Gazetemizin internet sitesinden İLBANK Projesi’ni Karalar’ın sadece kendisi yapıyor gibi göstermesinin ardından belediyenin resmi tweeter hesabından projenin İLBANK A.Ş., Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirildiği duyurulup temel atma törenine vatandaşlar davet edildi.

 

Karataş İçme Suyu Şebekesi’nin projesi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar göreve gelmeden hazırlandı.

HANİ SİZİN PROJENİZDİ?
İLBANK desteğiyle ve SUKAP projesi kapsamında yüzde 50 hibeyle gerçekleştirilen projeyi sadece kendisi yapmış gibi gösteren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Biz susarız, projelerimiz konuşur” reklamlarıyla şehri donattı ama komik duruma düştü. 

İLBANK HAZIRLADI, ZEYDAN TEMEL ATTI
Karalar, Karataş’ın su problemini, içme suyu şebekesinin temelini atarak sonlandıracağına dair reklam ve haberlerle bir algı operasyonu gerçekleştirdi. İlçede 94 kilometrelik içme suyu şebekesinin yenilenip, su depoları yapılması için İLBANK herşeyi hazırladı ancak projenin temelini Karalar attı.

BİZ YAZINCA, İLBANK’I EKLEDİLER
Gazetemizin internet sitesinden İLBANK Projesi’ni Karalar’ın sadece kendisi yapıyor gibi göstermesinin ardından belediyenin resmi tweeter hesabından projenin İLBANK A.Ş., Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirildiği duyurulup temel atma törenine vatandaşlar davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.