‘HAL’DEN ANLIYORLAR!

GÜNDEM 28.01.2020 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2176+ kez okundu.
 

‘HAL’DEN ANLIYORLAR!

Adana Sebze Hali esnafı 3 TIR dolusu meyve-sebzeyi Elazığ’a gönderdi.
Elazığ’daki depremin ardından herkes gibi seferber olan Adana Sebze Hali esnafı da depremzedelere 3 TIR dolusu kışlık sebze-meyve göndererek destek verdi.  Adana Kabzımallar Esnaf Odası Başkanı Ali Batman, Elazığ depremiyle 21 yıl önceki Adana depremini yeniden hatırladıklarını anımsatarak, “Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bugünlerde hep birlikte elele vererek ayağa kalkmak zorundayız” dedi.  Elazığ depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalan ailelerine sabır dileyen Batman, yaralananların da sağlıklarına kavuşmasını temenni etti. Depremin yaşandığı günden buyana esnafların ‘Elazığ halkı için ne yapabiliriz?’ dediklerini kaydeden Batman, şunları söyledi: “Bugün, Elazığ halkının acısı bizim acımızdır. Soğuk kış aylarında kimsenin açta ve açıkta kalmasını istemiyoruz. Devletimiz, milletimizle elele gereken tüm yardımları yapmaktadır ancak bizim de katkımız olsun istedik. Esnaf arkadaşlarımızla muzdan portakala, ıspanaktan soğana kışlık sebze ve meyve ne varsa 3 TIR dolusu Elazığ’a gönderdik. Bu yardımları halka en iyi ulaştıracak Türk Kızılayı’na ve şahsında Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya teşekkür ederiz.”
Adana Sebze Hali esnafı 3 TIR dolusu meyve-sebzeyi Elazığ’a gönderdi.

Elazığ’daki depremin ardından herkes gibi seferber olan Adana Sebze Hali esnafı da depremzedelere 3 TIR dolusu kışlık sebze-meyve göndererek destek verdi. 

Adana Kabzımallar Esnaf Odası Başkanı Ali Batman, Elazığ depremiyle 21 yıl önceki Adana depremini yeniden hatırladıklarını anımsatarak, “Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bugünlerde hep birlikte elele vererek ayağa kalkmak zorundayız” dedi. 
Elazığ depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalan ailelerine sabır dileyen Batman, yaralananların da sağlıklarına kavuşmasını temenni etti. Depremin yaşandığı günden buyana esnafların ‘Elazığ halkı için ne yapabiliriz?’ dediklerini kaydeden Batman, şunları söyledi: “Bugün, Elazığ halkının acısı bizim acımızdır. Soğuk kış aylarında kimsenin açta ve açıkta kalmasını istemiyoruz. Devletimiz, milletimizle elele gereken tüm yardımları yapmaktadır ancak bizim de katkımız olsun istedik. Esnaf arkadaşlarımızla muzdan portakala, ıspanaktan soğana kışlık sebze ve meyve ne varsa 3 TIR dolusu Elazığ’a gönderdik. Bu yardımları halka en iyi ulaştıracak Türk Kızılayı’na ve şahsında Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.