İstanbul'da sokaklar bomboş görüntülendi

GÜNDEM 23.04.2020 - 09:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2621+ kez okundu.
 

İstanbul'da sokaklar bomboş görüntülendi

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 31 şehirde uygulanan sokağa çıkma yasağı, saat 00.00 itibariyle başladı. İstanbul'da kısıtlamayla birlikte köprü ve meydanlar boş kalırken, muhabirler İstanbul'da eşine az rastlanır kareleri kaydetmeyi başardı.   Alınan son kararla birlikte 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibariyle başladı. Yasağın başlamasıyla birlikte 16 milyon nüfuslu megakent sessizliğe büründü. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Kadıköy Meydanı gibi normal zamanlarda çok yoğun olan yerlerin bomboş görüntülenmesi, eşine az rastlanır bir olay olarak tarihe geçti. Öte yandan sokağa çıkma yasağının Ramazan ayının başlamasına denk gelmesi nedeniyle yasağın ilk 2 gününde marketlerde kısmi çalışma saatleri uygulanacak, fırınlar ise hizmet vermeye devam edecek. MARKETLER İLK İKİ GÜN SINIRLI SÜREDE AÇIK OLACAK Sokağa çıkma yasağının Ramazan ayının başlamasına denk gelmesi nedeniyle yasağın ilk 2 gününde marketlerde kısmi çalışma saatleri uygulanacak, fırınlar ise hizmet vermeye devam edecek. Marketler, 23 ve 24 Nisan'da 09.00-14.00 saatleri arasında açık olacak fakat hafta sonu tamamen kapalı olacak. Fırınlar da vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Ekmek dağıtım araçlarıyla ekmek dağıtımı gerçekleştirilecek.  

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 31 şehirde uygulanan sokağa çıkma yasağı, saat 00.00 itibariyle başladı. İstanbul'da kısıtlamayla birlikte köprü ve meydanlar boş kalırken, muhabirler İstanbul'da eşine az rastlanır kareleri kaydetmeyi başardı.

 

Alınan son kararla birlikte 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibariyle başladı. Yasağın başlamasıyla birlikte 16 milyon nüfuslu megakent sessizliğe büründü.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Kadıköy Meydanı gibi normal zamanlarda çok yoğun olan yerlerin bomboş görüntülenmesi, eşine az rastlanır bir olay olarak tarihe geçti.

Öte yandan sokağa çıkma yasağının Ramazan ayının başlamasına denk gelmesi nedeniyle yasağın ilk 2 gününde marketlerde kısmi çalışma saatleri uygulanacak, fırınlar ise hizmet vermeye devam edecek.

MARKETLER İLK İKİ GÜN SINIRLI SÜREDE AÇIK OLACAK

Sokağa çıkma yasağının Ramazan ayının başlamasına denk gelmesi nedeniyle yasağın ilk 2 gününde marketlerde kısmi çalışma saatleri uygulanacak, fırınlar ise hizmet vermeye devam edecek. Marketler, 23 ve 24 Nisan'da 09.00-14.00 saatleri arasında açık olacak fakat hafta sonu tamamen kapalı olacak. Fırınlar da vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Ekmek dağıtım araçlarıyla ekmek dağıtımı gerçekleştirilecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.